dodo
Ekspert
Jao obožavam je kad drekne kur*aaaaaaOna Slavandic poručila da ne nasrćemo na nju čita OGAE forum xD na 06:9 xD
Jao obožavam je kad drekne kur*aaaaaaOna Slavandic poručila da ne nasrćemo na nju čita OGAE forum xD na 06:9 xD
A koga drugog bi pustio mesto njih? Meni je od svih tih 6 potpuno logično zašto je Belgija prošla.Posebna bi bila sramota ako ste ispostavi da je ziri izgurao Belgiju dalje, jer preti povlacenjem. Onaj nastup je ocajan, nije za finale PZE
Pa Hrvatima i Grcima su ti isti Britanci napravili ludilo od nastupa. Ne znam da li su isto morali da se bore ili ne.E, danas dok sam slušala neku emisiju na K1 sa uključenjem, Milica Soldatović je rekla da je ove godine sve bilo teže dogovoriti zato što je došao novi britanski tim koji je zadužen za snimanje i režiju i da nisu saradljivi. Tako da za loše kadrove krivite Engleze.
Imali su i Hrvati par nepotrebnih kadrova, po mom mišljenu. Rekap Grčke takođe onako ne prikazuje najbolje od pesme.Pa Hrvatima i Grcima su ti isti Britanci napravili ludilo od nastupa. Ne znam da li su isto morali da se bore ili ne.
Mene zanima je li tonac možda sa Dore jer mnogi zvuče lošije nego na probi. Čak i mi.E, danas dok sam slušala neku emisiju na K1 sa uključenjem, Milica Soldatović je rekla da je ove godine sve bilo teže dogovoriti zato što je došao novi britanski tim koji je zadužen za snimanje i režiju i da nisu saradljivi. Tako da za loše kadrove krivite Engleze.
Ne znam odakle je tonac, možda iz PoljskeMene zanima je li tonac možda sa Dore jer mnogi zvuče lošije nego na probi. Čak i mi.
Hrvati savrseno, ali Grcka nikako nije ludilo..mislim jeste ludilo, ali ne pozitivno hahahahPa Hrvatima i Grcima su ti isti Britanci napravili ludilo od nastupa. Ne znam da li su isto morali da se bore ili ne.
Moze da ti se licno svidja ili ne, ali je bilo savrseno preciznoHrvati savrseno, ali Grcka nikako nije ludilo..mislim jeste ludilo, ali ne pozitivno hahahah
S kim god da sam pricao (esc drugari, non esc drugari) nijedan pozitivan komentar nije bio na Grcku, bukvalno nijedan, moj drug Grk je napisao kako nista nije osetio nakon nastupa, ali svakako je sve do licnih utisakaMoze da ti se licno svidja ili ne, ali je bilo savrseno precizno
Tako je, ruši nas MI6 direktnoE, danas dok sam slušala neku emisiju na K1 sa uključenjem, Milica Soldatović je rekla da je ove godine sve bilo teže dogovoriti zato što je došao novi britanski tim koji je zadužen za snimanje i režiju i da nisu saradljivi. Tako da za loše kadrove krivite Engleze.