Prilicno lepo vece, Poljska se izdigla jako, al za to je zasluzan vokal i nastup, Grcka mi je bolju energiju imala na nacionalnom finalu, ovde mi je svega bilo previse, i mislim da nema sanse za pobedu, a mislio sam da ima posle nacionalnog izbora. Belgija nije treba da prodje, al ne znam ni ko je trebao od preostalih 5. Meni scena izgleda odlicno kao i green room i prvo proglasenje polufinalista iz green room-a mi je bilo kul. Ne mogu da verujem da jubilej od 70 godina proslavljamo sa Australijancem koji nije prosao u finale, cime je on zasluzio tu paznju i da li ljudi mesaju Australiju i Austriju, a posebno sto ESC gledaju ljudi koji to sigurno znaju

. Moraju to popraviti u preostale dve veceri.
E sad nasi momci, svaka cast, kapa do poda, sve najbolje njima, njihovim porodicama. Nesigurnost na pocetku pravdam glasnocom publike, da ne mozes da cujes matricu iz inear-a, a to se desilo i Bojani Stamenov isto u Becu, u ovoj dvorani, a znamo da smo i tad imali dobar rezultat i hajp.
Uzivajte u ovoj nedelji, sve najbolje svima, i nemojte da vas brine press poll i te gluposti, to su wiwiblogerice vajb, oni bi da je sve sareno i veselo. Iako nas wiwiblogg ove godine podrzava.