ESC 2026: Polufinale i finale

Dan posle, osecam se presrecno znaci zbog prolaska nasih momaka u finale.

Sad mogu skroz rastereceno da pratim preostale dve veceri.

O samom sou cu vise reci nesto kasnije.

Što se showa tiče, stvarno je sve bilo baš slabo, odrađeno preko one stvari.

Razglednice - ne pamtim kad su bile toliko loše, neinspirativne i amaterske. Bolje grafike/videe slažu ovdje ljudi za FSC
Voditelji kao takvi nisu loši, ali outfiti su strašni, posebno njegov. Ne bi li voditelj Eurosonga trebao biti obućen ko gospodin, dostojno takvog jednog showa, a ne ko zadnji cirkusant s ceste?
Revijalni dio bože sačuvaj, em dosadno, em krindž, onoliko minutaža za jednog NQ je apsurdna
Grafika za vrijeme proglašenja finalista isto bzvz, čemu imena država trebaju zauzeti gotovo trećinu ekrana? Kamerman snima učesnike, ovima koji sjede s lijeve strane se face uopće ne vide od teksta i zastava. Šta je falilo onoj diskretnijoj, oku ugodnijoj grafici gdje su zastave i imena država bila dolje po sredini ekrana?

Sve u svemu jbg dajte nam Skandinaviju nazad

Prilicno lepo vece, Poljska se izdigla jako, al za to je zasluzan vokal i nastup, Grcka mi je bolju energiju imala na nacionalnom finalu, ovde mi je svega bilo previse, i mislim da nema sanse za pobedu, a mislio sam da ima posle nacionalnog izbora. Belgija nije treba da prodje, al ne znam ni ko je trebao od preostalih 5. Meni scena izgleda odlicno kao i green room i prvo proglasenje polufinalista iz green room-a mi je bilo kul. Ne mogu da verujem da jubilej od 70 godina proslavljamo sa Australijancem koji nije prosao u finale, cime je on zasluzio tu paznju i da li ljudi mesaju Australiju i Austriju, a posebno sto ESC gledaju ljudi koji to sigurno znaju 😂. Moraju to popraviti u preostale dve veceri.

E sad nasi momci, svaka cast, kapa do poda, sve najbolje njima, njihovim porodicama. Nesigurnost na pocetku pravdam glasnocom publike, da ne mozes da cujes matricu iz inear-a, a to se desilo i Bojani Stamenov isto u Becu, u ovoj dvorani, a znamo da smo i tad imali dobar rezultat i hajp.

Uzivajte u ovoj nedelji, sve najbolje svima, i nemojte da vas brine press poll i te gluposti, to su wiwiblogerice vajb, oni bi da je sve sareno i veselo. Iako nas wiwiblogg ove godine podrzava.

Last edited:
Имам осјећај да су неквалификанти код публике имали сви 30 и мање бодова, а можда чак и 10. мјесто публике слично као Лука 2023, па је мало бољи скор жирија погурао некога у финале.

Ne verujem da je ni Belgija nešto visoko od žirija, nego eto splet okolnosti je baš nju ubacio u finale. Mada okej je pevala, ako su gledali samo kroz to kad su ocenjivali. Jer nastup je čista nula na nivou Gruzije.

ESC 2026: Polufinale i finale
Back