• Tokom evrovizijske nedelje strogo je zabranjeno deljenje neovlašćenih snimaka proba za Pesmu Evrovizije, kao i objava koje nisu iz zvaničnih i javno dostupnih izvora, i na javnom i privatnom delu foruma. Takvo ponašanje može za posledicu imati ban sa foruma.

ESC 2026: Polufinale i finale

Meni se svidelo proslogodisnje proglasavanje. Ovako opet ih pokazuju pre nego sto objave, ponekad taj koga proglase nije medju njima sto pokazu ali ipak mi je koncept sa 3 bio bolji

Meni su Poljska i Hrvatska imale naj profi nastupe i zasluzile top 2 kod zirija ako ima pravde na ovom svetu.

Rezultati polufinala nas u nečemu često iznenade. Možda nije Belgija bila 10., mozda je Litvanija.
I kod top 3 je sve moguće. Nadam se da rezultate polufinala nećemo čekati do kasno u nedelju do 2, 3h kao prošle godine čini mi se, već da će odmah 20tak minuta ili pola sata posle finala biti objavljeno.

Sinoć su dvije zemlje prekinule niz ulazaka u finale (Portugal i Estonija). Trenutno pod najvećim rizikom su Norveška i Švajcarska, Norveška koja je zadnji put ispala prije 10 godina. Tu je svakako još i Armenija...

Zanima me baš poređenje YT livestream pregleda ove i prošle godine. Za sada je PF1 '26 1.9m, a PF1 '25 4.8m, ali iskreno ne znam koliko često ljudi opet gledaju, tako da je prerano za poređenje.

Švajcarska je ispala sa Stones, tako mogu zamisliti da ispadnu i sa ovim, ali nikako mi to nije slabiji paket od Norveške. Mislim dobar je on performer, ali pjesma je plitka.

Pa to je subjektivno, a objektivno Norveška ima veći % šanse za prolazak i zatvara polufinale (jako bitan faktor), dok Švica to nema.

Pa msm da Svedska ostaje negde pozadi ove godine… U senci Lavine 😂 Nadam se da ce se Ukrajini isto desiti 😂

Back