• Tokom evrovizijske nedelje strogo je zabranjeno deljenje neovlašćenih snimaka proba za Pesmu Evrovizije, kao i objava koje nisu iz zvaničnih i javno dostupnih izvora, i na javnom i privatnom delu foruma. Takvo ponašanje može za posledicu imati ban sa foruma.

ESC 2026: Polufinale i finale

Meni se svidelo proslogodisnje proglasavanje. Ovako opet ih pokazuju pre nego sto objave, ponekad taj koga proglase nije medju njima sto pokazu ali ipak mi je koncept sa 3 bio bolji
Mozda I bolje sto su vratili staro proglasavanje . Princ je bacio crnu madjiju na ono i plasilo me je da ponove takvo proglašenje.

Ma ona izmišlja terminologiju jer, jelte, glumi učenjakinju, a u suštini daleko je od bilo kakve istine.

Ali u onom fejk glasanju Srbija dala Finskoj 12 hahahahahahaha pa kad sam videla svaka sumnja je nestala

Imam trip da će Nemačka otvoriti veliko finale. Dobili su "producer's choice"! Pesma i nije loša za otvaranje. Ne verujem da će Grčka! Ipak je jedan od favorita. Takođe ne vidim ni nas da otvaramo jer nismo pesma za to

Ako ne budeš značajno bolji nego u ponedeljak smenićemo te :) . Daj bar dve rečenice o svakom. Ili je i to zabranjeno ?

Uh, baš dobra Dara Bangaranga. Jako mi se dopada što nije samo klasična đuskalica, već prva polovina je šašava i nostalgična, sa stolicama, na kojima i sede pa nose na leđima, a posle u završnici pravi đuskavac. Vrlo lepo!

Dobra i Rumunka, ali opet nekako sam se nadao i boljem, možda sam previše očekivao. Ne vidim poentu one pokrivene u belom, koja eto nestane pred kraj. Završnica je vatrena, ali ne baš na nivou Lavine.

Odličan nastup Francuske. Svaka čast. Super iskorišćena scena, mnogo dima, a opet akcenat na njoj i pet plesača, koreogafiji i svetlima, dosta koristili catwalk, sve u svemu moćno zvuči i izgleda.

Sad kad Francuska dobije 350 od žirija...

Raduje me ovo za Daru
Smor za Kapitanesku jer vidim da pišu da vokalno nije bila najsjajnija, bukvalno na svakom nastupu do sad je kidala i dođe pred žiri i da se zezne... Kao i Sliman onomad

Jermen i Paloma rumba baš dinamičan nastup, na ekranu žuta slova, naziv pesme, ali opet nekako je on preglasan, kao da su na nekom grupnom treningu koji on vodi. Ima vatrometa u vidu dima, a ne plamena.

Back