bg Bugarska 2026: DARA - Bangaranga

Sabrija Vulic (ex cg sef delegacije) u bugarskoj delegaciji. 😀

Attachments

• Screenshot_20260513-223933_Instagram.webp
    Screenshot_20260513-223933_Instagram.webp
    126.9 KB · Views: 14
Dara ima lukavi marketing, od kad su je pljuvali na domaćem izboru rešila da objavi najlošiji deo isečka da je još malo pljuju, pa onda da pojede kad dođe vreme za nastup. Opasna je.

Ja ne volim nastupe što su u nekim kutijetinama i sobama, a generalno ne voli ni publika. Nadam se da neće biti previše zatvoreno

Pjesma je zvučala hitično od prvog trenutka, sada je samo dobila prikladan nastup.

Po ovom snimku iz publike žena je 2 minuta bez ijednog širokog kadra xd

Ali vidim sad da su se Bugari naložili i da pobeđuju. Meni je okej top 10 sasvim, ali nije mi baš za top 5 bez obzira na nastup. Prosto fali pesma. Ne bih pre za ovo glasala nego za pesmu koja mi se dopada sa slabijim nastupom.

Falila je neka konkretna bopuša ove godine, to je def Dara sada. Pesmu nikada nisam svarila niti bih je slušala, ali ovo što videsmo je stvarno izvan mojih očekivanja, ide visoko kod publike ovo.

Pjesma je zvučala hitično od prvog trenutka, sada je samo dobila prikladan nastup.
Meni je na prvu bila konfuzna jer sam, kao i svi, gledao nastup iz Bugarske koji mi je bio preloš i jedino je ona vadila stvar harizmom, ali ovo sad je bukvalno 5 nivoa iznad, svaka čast

Generalna proba
Foto: ORF/Roman Zach-Kiesling

eurovision2816.webp

Foto: ORF/Thomas Ramstorfer

eurovision2774.webp

Foto: ORF/Klaus Titzer

eurovision2824.webp

Ja nisam toliko siguran da je ovo konkurentno za top 10, ali mi je drago da neko konačno uradi nešto malo alt i eksperimentalnije sa girlbopom, pa čak i da je malo messy. Uvek bih pre slušao nešto ovako nego džalu i faja faja laja laja.

bg Bugarska 2026: DARA - Bangaranga
Back