cz Češka Republika 2026: Daniel Žižka - CROSSROADS

Češka Republika
Predivan glas, a volim i pjesmu, nastup mi se čini da bi mogao bit zanimljiv

Izgleda savršeno sve, ali pjesma je ono teški nothingburger. Moguće da će dobiti preko 100 bodova od žirija i na osnovu toga proći, kao Azerbejdžan 2022.

Ovo što videšmo je NQ po meni. Jedino što mi nismo videli najbolji deo pesme koji će da joj odredi sudbinu kao i našoj. Pesma ima odličnih zadnjih 30 sekundi i ako je to lepo odradio u nastupu ne bih ga otpisao.

Ja iskreno nisam u isečku video baš ništa posebno i obećavajuće, sem očekivano odličnog vokala, iako mi je on favorit. :D
Ali ako ste vi videli, onda super, jako mi je drago zbog toga! :love:

Pesma mi je baš lepa i sviđa mi se što je vokalno dobar. Nastup, ne znam šta da zaključim čekam da vidim ceo

Ne znam da li ste primetili, ali se vidi kamerman u ogledalu  pocetku snimka. Taj kadar moraju da poprave nekako

Za prolazak u finale vidim scenario Azerbejdzana iz 2022. Dosta bodova zirija i nulu publike.

Za prolazak u finale vidim scenario Azerbejdzana iz 2022. Dosta bodova zirija i nulu publike.
Mislim da ću da prestanem da gledam Evroviziju ako ova pesma dobije 0 od publike. Ako gluposti poput bajate Rumunije mogu da dobiju vrv 200+ poena a ovo baš nijedan onda nije takmičenje za mene.

Ali da, definitivno mislim da ispada večeras 😣

cz Češka Republika 2026: Daniel Žižka - CROSSROADS
Back