au Australija 2026: Delta Goodrem - Eclipse

Ljudima koji su u muzičkoj industriji ona sigurno nije nepoznato ime, a reći da 95% ljudi sinoć nije znalo ko je ona je pretjerivanje. Nije planetarno popularna, naravno, ali itekako je cijenjena na internacionalnoj sceni, ima popularnost i van Australije i ove godine je najveće ime na takmičenju. 🤷🏻‍♂️ Mislim razumijem da će fanovi ove pjesme ići u odbranu iste, ali prosto nije ok reći da ovdje ime ne igra ulogu.

Žena je 10/10 izvođač i 9/10 vokalista. Da je došla sa malo boljom pesmom i nastupom, mislim da bi komotno mogla da pobedi na Evroviziji.

Nastup jeste bio dobar u neku ruku i ovakva pesma stvarno “oživi” uživo, njena harizma i izgled dosta pomažu, ali ja ne mogu da pređem preko toga koliko nastup izgleda kič.

Ja sam za nju čuo jedino zbog FSC-a, bila dosta puta već xD

Она ће доста бодова публике из Британије и Скандинавије добити сигурно

Она ће доста бодова публике из Британије и Скандинавије добити сигурно

Sori, ali meni je žestok deluluizam govoriti o ovome u kontekstu pobede. Kod žirija da, ali generalno-nema teorijske šanse.

• Like
Reactions: FFM
Pa ako ona pobijedi sutra znači sve što je trebala UK ikad da uradi je da pošalje Adele lol
Ja nikad u životu nisam čuo za Deltu pa ne bi imao ništa protiv da pobedi. Mora pesma da valja za pobedu. Može i Lady Gaga da predstavlja nekog ali ako dođe sa prosek pesmom neće 100% pobediti.

Sad se setih neko je komentarisao da je Delta dobra na kladionici jer se muškarci pale na nju. Evo Vam reakcija gejeva :

:)

Nisam znao da je ona tako poznata dok niste ispričali, bila je doduše na fsc-u al mislio sam samo je Australijanka i to je to. Evo kako nastupa sa zvezdetinom Kajli.

Ne učestvuje više u The Voiceu. Zadnji put je bila 2020. Trenutno u The Voiceu je druga predstavnica Australije Kate Miller Heidke.

A i Guy Sebastian i Jessica su bili jedno vreme u emisiji. Dok iz drugih dolaze takmičari, iz Australije dolaze mentori 🙂

Pa njene pesme su vrteli na evropskim mtv i slicnim muzickim kanalima 2003-5-6, ja se ne secsm uopste nijedne pesme, ali imena Delta Goodrem, i plave pevacice da. Mislio sam da je bend u pitanju jer ja tako zvucalo. Ko Cascada.

Meni je to bio šok kod nas prošle godine, kad sam saznao da se lik stvarno zove Princ.

Nesto su mi cudni njeni pregledi. Odjednom je bas skocilo. Nadam se da je stvaran hajp

Vidim po storijima da repostuju nastup, tako da ima reakcije publike.

Oduvala je konkurenciju u drugom polufinalu. Vokalno tri koplja iznad svih i pesma mi sada još bolje zvuči. Klasa.

Ne očekujem taj scenario ali voleo bih da nekim čudom pobedi. Definitivno ću poslati neki glas i za nju.

au Australija 2026: Delta Goodrem - Eclipse
Back