ESC 2026: Polufinale i finale

Puno tražiš🤣

Svakako plasman postao nikad nebitniji. Nikom više nike bitno ko će pobediti nego ko NEĆE.
Izrael neće i to je skoro pa sigurno, ali mi je više muka da postoji ta privilegovana grupa zemalja koje su već godinama pretplaćene na top 10 iako su realno za sredinu ili donju polovinu tabele. Te četiri će zauzeti mjesto nekome ko mnogo više zaslužuje. Ali tako je kako je.

Imao sam tu cast da prisustvujem ziri finalu sinoc, kakva noc❣️
Savrseno je bilo, moji generalni favoriti su mi bili i uzivo najbolji (Finska, Svedska, Rumunija, Srbija, Kipar), a u top 3 najbolja nastupa uzivo mi je i Bugarska, ludnicu je napravila! Sigurno mi ulazi u top 10 nakon ovoga
Finska je stvarno dala utisak pobednika, ne znam sta ce se desiti danas, ali mnogo im zelim pobedu
Nasi momci su toliko pokidali, growl je bio MNOGO bolji, predivni su i treba da se ponosimo kakav god rezultat bio 🫶

Duska sa svojim komentarima, odvlaci narod da gleda Evroviziju, jer ako jedan dugogodisnji komentator koji je u tome, pljuje i ismejava takmicare i organizaciju, pritom dirketno prica kako su neki privilegovani a neki ne. Sta onda ocekivati od obicnog naroda koji slusa svaku njenu rec. Tek ce oni onda pljuvati.

Super, nasi su se sada vec uigrali, 2 probe, 2 nastupa za ziri, polufinale, veceras ce im biti 6 nastup na velikoj sceni.

Savrseno je bilo, moji generalni favoriti su mi bili i uzivo najbolji (Finska, Svedska, Rumunija, Srbija, Kipar)
Kipar među top 5 najboljih uživo?! 🤔
U polufinalu je delovala kao da je imala barem 3 promila alkohola u krvi tokom nastupa.
Možda se otreznila?

Što se pobednika tiče, hajde i da nekako prihvatimo mogućnost da se namešta, ali su mi ove priče da se namešta zbog nekog jubileja presmešne! :D Loreen su namestili pobedu da bi Švedska bila domaćin na jubilej Abine pobede, a Finska ove godine ima nameštenu pobedu jer su Lordi pobedili pre 20 godina. :LOL: Dajte nam neke validnije razloge.

Ja cu poslati 5 Čokari, 3 Moldaviji i po jedan Finskoj i Australiji. Inače bih glasao za Lelekice ali mislim da oni sigurno dobijaju 12 poena od nas pa bi moji glasovi prakitčno bili bačeni u bunar.

Da dodam i ja jednu teoriju zavere. Možda su nam na fake glasanju obrnuli poene. 90 je u stvari žiri a 220 od publike, to već pije vodu :)

Kipar među top 5 najboljih uživo?! 🤔
U polufinalu je delovala kao da je imala barem 3 promila alkohola u krvi tokom nastupa.
Možda se otreznila?

Što se pobednika tiče, hajde i da nekako prihvatimo mogućnost da se namešta, ali su mi ove priče da se namešta zbog nekog jubileja presmešne! :D Loreen su namestili pobedu da bi Švedska bila domaćin na jubilej Abine pobede, a Finska ove godine ima nameštenu pobedu jer su Lordi pobedili pre 20 godina. :LOL: Dajte nam neke validnije razloge.
E mozda sam se pogresno izrazio, najbolji u smislu u kome sam najvise uzivao, sto ima smisla jer volim pesmu 😂 aliiii, moram da kazem, Antigoni je stvarno bolje otpevala nego u pf, plus atmosfera u toku njenog nastupa je jako lepa

Stigao je i taj dan. Mentalno sam spreman za i očekujem pobjedu Finske, tako da neću biti razočaran večeras u smislu da se nadam nekom drugom rezultatu, ispadanje Latvije je baš ubilo hajp kod mene za finale. :/ Ne bih bio zadovoljan Liekinheitinom kao pobjednikom, ali opet preferiram to pored grčke i australske pjesme. Glasaću za Rumuniju i Bugarsku.

Generalno ova godina je bila osrednja za mene. Bilo je dobrih pjesama, ali nisam zadovoljan ponudom od ovih favorita za pobjedu, više su mi se istakle ove ostale pjesme koje nisu bile istaknute kao favorit.

Od zemalja koje imaju šanse za pobjedu (tu nažalost ne računam Rumunjsku i Dansku), bio bih sretan samo s pobjedom Finske. Australija koliko god da mi je okej, apsolutno mi nije za pobjedu.

Ni HR ni SRB ne vidim u top 10 kraju.

Meni Finska nije među prvim izborima, ali ako pobijedi, neću se buniti. Dobra pjesma, zemlja i sigurno će se iscimati oko organizacije da bude na nivou.

Radije bih da pobijedi neko iz mog top 10, a Finska mi je 11/12.

My Scoreboard - Vienna 2026 (3).webp

Veceras glasam za Rumuniju...licno su mi prelepe pesme i Albanska i Hrvatska,ali Albancu necu da dam jer je nesto pricao za nepostojecu drzavu,a Lelekicama zbog toga sto Zorja nije s njima🤣

ESC 2026: Polufinale i finale
Back