bg Bugarska 2026: DARA - Bangaranga

Ubeđen sam da će se Bugari dosta investirati, doslovno i u svakom drugom kontekstu u pokušaju da naprave dobro izdanje. U entuzijazam ne sumnjam, a verujem da će to biti i na zavidnom tehničkom nivou koji svakako mora da se održi. Oni imaju dosta razvijen filmski biznis, dolaze im i rade strane produkcije i sl.

Volim što se mi na Balkanu baš jako palimo na ovakve stvari. 🪗

A možda prorade neke tajne Niško-Bugarske veze i pozovu Lavinu u revijalni deo? 😂😂

A sad ozbiljno, bilo bi epic svakako da pozovu neke balkanske izvođače na revijalnom i malo okrenu žurku na pravu stranu jer smo ove god svi zajedno bili prejaki.

Možda pozovu Željka 😅

A imam osjećaj da će Bugarska baš da se pokaže, razglednicama, organizacijom, revijalnim dijelom, jer zaista mi na Balkanu doživljavamo sve pa i Evroviziju na neki drugi način i sigurno će nama odgovarati ono što Bugari spreme dogodine

Volio bih da se vrate i :mk: i :hu: i :si: a i da :me:ostane. Povratku :ba: se ludo nadati, ali to bi tek bilo vrh 🤝

Evo je Dara u trendingu na YT u Srbiji

Lavine koliko vidim nema, ne znam da li su bili posle polufinala, moguce

Ima nešto zarazno u Bugarskoj i ovo će odlično proći na ESC-u, videćete, jer imaće podršku i biće pod radarom šire ESC publike, a što je kod glasanja i rezultata ako gledamo, jako bitno. Nisam očekivao da će mi se svidjati ali eto, pesmica radi odlično. 👌
Pored Danske, još samo Bugarska me baš uhvatila na prvu i vozi me danima, ne staje nikako. 😂 Parkiram se u bugarski voz pa kako god, obožavam ovu stvar najiskrenije.
Ovo je bio moj prvi utisak početkom marta u ovoj temi.😉 Nisam Baba Vanga sa predvidjanjem tada 😁 ali osećaj me nije prevario. Elem, ova pesma ima to nešto što je za ESC, posebno kod publike presudno- a to je da hvata na prvu.

Banger, obogaćen odličnom koreografijom a pritom otpevan u ton tačno. Ko kaže da je brza pesma sa zahtevnom koreografijom laka za pevanje, ili nema pojma ili ne kapira koliko to treninga i fizičkih priprema od izvodjača traži.

Žiri me je iskreno šokirao tolikom podrškom Bugarskoj ali čestitam im od ❤️ i ja se, a kao što rekoh pre 2,5 meseca, ukrcavam u voz za Bugarsku. 😉

Last edited:
Moram da primetim da se ovo pomalo nepravedno svrstava u kič jer dolazi iz Bugarske. Ovo je klasičan pop i čak u nekim delovima ima i urbani prizvuk, a sve je zbog Dare i njene pojave, da neko tipa Antigoni vocal coach izvodi ovo moglo bi se svrstati u treš, ali ovakva dominacija nad pesmom u svim segmentima dugo nije viđena.

A možda prorade neke tajne Niško-Bugarske veze i pozovu Lavinu u revijalni deo? 😂😂

A sad ozbiljno, bilo bi epic svakako da pozovu neke balkanske izvođače na revijalnom i malo okrenu žurku na pravu stranu jer smo ove god svi zajedno bili prejaki.
Pitanje je koliko to do organizatora, a koliko do EBU. Nadam se da je ovo prvo.

Ma organizovali su onaj JESC onomad odlično, nema sumnje da će i ESC

Kapiram da će se iscimati na maks da predstave Bugarsku na najbolji način

Ja se bas nadam Elici Todorovoj. To je po meni najoriginalnija bugarska pesma.

bg Bugarska 2026: DARA - Bangaranga
Back