310. FSC - Kako kaže zeleni

Volimo svemirsku ekspresnost i brzinu, bravo!

Mi očekivano u finalu, pucamo na visok plasman i to ne želimo da krijemo uopšte.

Btw čemu toliko šutiranje Dermota Kennedyja, užas

• Sad
Reactions: Lux
Ispadanje Dežurnog/pesme su zločin i kazna ovog izdanja!!
Sick Get Away GIF by Rooster Teeth

Ja očekivao ili poslednje mesto ili prolaz, tako da mi je drago što je ovo drugo na kraju. :D Rezultati koma, ispalo mi 12, 10, 7, 6, 5 poena, jezivo.

Lepo je uvek proci u finale, pa makar opet bio u bottom 5. 😌 Realno, pesma zasluzuje finale.

Iskreno sam sokiran sto Nessa Barrett nije u finale. Meni je ova pesma malo bolja od njene pobednicke. Ocekivao sam da ce se boriti za TOP rezultat. A i za Sueco takodje.

Evo kako ste me ispostovali. Po jedna zelena pesma iz oba pf-a nije prosla.

1. pf:

6p Dessita (9)
3p Kantera (19)
2p Relja x Nucci (20)

2. pf:

10p Nessa Barrett (3)
5p Sueco (12)
4p Arrested Youth (13)
2p Mark Ambor (16)

Ovde u svemiru brzo prolazi vreme, pa je bilo ekspresno i bez greske. Pohvale i za slike. Utisak mi je kao da prolazim kroz druge dimenzije. 😅

Sori Lukše, meni te puritanske pesme izazivaju alergijsku reakciju 😂 bolji si mi kad šalješ neki gas

• Love

Znao sam da si ti lopov! Tačno mi pogađaš ukus!

Žao mi je što nisi prošao dalje zato što je pesma stvarno odlična ali mi jeste drago da ja jesam i eto sa zamenom na koju sam bio prinuđen zbog lopovluka! :D

• Love
3 učešća i 3 puta u finalu kod @zelenog. Više nego kog svih ostalih zajedno.
U kom univerzumu ja živim kad me štite sile Svemirdona? Doduše, do poslednjeg mesta u finalu, ali da tražimo više, potrošili bi spasonosne zelene zrake. Neka ih za sledeći svemirdonski FSC.
Art 3D GIF by Pi-Slices

Sada ću vam prikazati neke od pjesama koje su bile na spisku 150 pjesama

DIDAK - OČE NAŠ

310. FSC - Kako kaže zeleni
Back