I meni se čini da ovaj put RTS ozbiljno razmatra Jelenu za predstavnika. U svakom slučaju, očigledno je, da niko neće ostati ravnodušan i da će gledanost RTS u slučaju njenog odlaska biti rekordna.
Pa dobro ljudi imaju pravo na svoje mišljenje i vole da vrijeđaju JK. Važno je da se međusobno ne vrijeđamo što pojedinim učesnicima foruma teško pada.Pored toga, činjenica je da će imati vrhunsku pesmu, spot i nastup, i da će jedina uspeti da učini da čitava Evropa priča o njoj. To ovi ovde jednostavno ne žele da prihvate
I sam znas da se to ne bi desilo nego bi napravila dobar plasmanKoliko god bih sa jedne strane više voleo da se povučemo nego da gledamo dotičnu personu na ESC-u, toliko bih sa druge strane voleo da ode na ESC i ispuši do te mere da nam konačno svima kolektivno sjaše sa kičme. Prosto ne mogu ni da zamislim nervne slomove tog kalibra nakon neminovnog pucnja koji bi u svakom slučaju doživela, e to bi vredelo gledati.
Pa dobro ljudi imaju pravo na svoje mišljenje i vole da vrijeđaju JK. Važno je da se međusobno ne vrijeđamo što pojedinim učesnicima foruma teško pada.
Kada bi se ESC održavao u Bugojnu i kada bi glasačko telo bila tamošnja publika od stotinak ljudi-svakako da.I sam znas da se to ne bi desilo nego bi napravila dobar plasman![]()
Kada bi se ESC održavao u Bugojnu i kada bi glasačko telo bila tamošnja publika od stotinak ljudi-svakako da.
Topla preporuka da ti kreneš da tražiš način za utehu, biće ti preko potrebno, vrlo uskoro.Teši se, Ðole![]()
Uopšte nije reč o tome da li bi sadašnji RTS po partijskoj i direktorskoj liniji nažalost mogao da izabere dotičnu, već to što jedan lik sa pet nickova ovde forsira priču kako će ona nekakvim fejk zaslugama i impresivnom karijerom konačno moći da pokaže sav svoj ESC potencijal, pošto joj se sirotoj izlet na Evroviziju godinama unazad ''branio'' i žrtva je torture bivše urednice. Pa se kao potvrda nepostojećeg hajpa još i prilaže besmislena Informer anketa i komentari stranih fanova koji inače vrište cu*t svaki put kada vide neotesanu pevačicu, a bez potpunog i jasnog konteksta o kome je ovde zapravo reč.I meni se čini da ovaj put RTS ozbiljno razmatra Jelenu za predstavnika. U svakom slučaju, očigledno je, da niko neće ostati ravnodušan i da će gledanost RTS u slučaju njenog odlaska biti rekordna.