Budućnost Srbije na Evroviziji

Ako je tacno da je prekinula saradnju sa Birtasevicem i posvadjala se sa njim onda bismo mogli da ocekujemo neku pesmu i stajling iz 2003. od nje umesto prezvakani L. Gaga stil kojj je forsirao Zoki

Ja nisam znao da je direktorica RTS-a baš toliko bliska sa vlasti, odnosno da je vodila K1 televiziju i da je u takvim odnosima sa Joksimovićima, pa možda joj stvarno i srede Evroviziju :oops: Karleuša je često gostovala na toj televiziji

Au koji plot twist na temi u roku od 3 dana zbog par njih koji su došli i bacili buvu 😂

Prihvatljiviji su, izgleda, oni koji žive od PZE-a do PZE-a, poput Zejne, koja već petu godinu zaredom svakog februara iskrsne iz frižidera. Ali džaba kad Eurosong mogu samo da sanjaju

Ja bih voleo da je interno izaberu, pa kada padne diktatura da je zajedno sa huljom pošaljemo na smetlište istorije. ona nikad nije znala da peva, jedino da ide sa nekom trol pesmom na ESC pa da se nada nekom boljem rezultatu.

Maja Nikolić je izmislila pevanje za nju, pre bih i nju gledao na ESC nego ovu koja se prodaje za tepsiju ribe.

E sad ako bi Vranješ bio u tom nastupu onda bih razmislio da podržim projekat.

I meni se čini da ovaj put RTS ozbiljno razmatra Jelenu za predstavnika. U svakom slučaju, očigledno je, da niko neće ostati ravnodušan i da će gledanost RTS u slučaju njenog odlaska biti rekordna.

I meni se čini da ovaj put RTS ozbiljno razmatra Jelenu za predstavnika. U svakom slučaju, očigledno je, da niko neće ostati ravnodušan i da će gledanost RTS u slučaju njenog odlaska biti rekordna.

Pored toga, činjenica je da će imati vrhunsku pesmu, spot i nastup, i da će jedina uspeti da učini da čitava Evropa priča o njoj. To ovi ovde jednostavno ne žele da prihvate

Pored toga, činjenica je da će imati vrhunsku pesmu, spot i nastup, i da će jedina uspeti da učini da čitava Evropa priča o njoj. To ovi ovde jednostavno ne žele da prihvate
Pa dobro ljudi imaju pravo na svoje mišljenje i vole da vrijeđaju JK. Važno je da se međusobno ne vrijeđamo što pojedinim učesnicima foruma teško pada.

Koliko god bih sa jedne strane više voleo da se povučemo nego da gledamo dotičnu personu na ESC-u, toliko bih sa druge strane voleo da ode na ESC i ispuši do te mere da nam konačno svima kolektivno sjaše sa kičme. Prosto ne mogu ni da zamislim nervne slomove tog kalibra nakon neminovnog pucnja koji bi u svakom slučaju doživela, e to bi vredelo gledati.
I sam znas da se to ne bi desilo nego bi napravila dobar plasman 👌

Pa dobro ljudi imaju pravo na svoje mišljenje i vole da vrijeđaju JK. Važno je da se međusobno ne vrijeđamo što pojedinim učesnicima foruma teško pada.

Tako je, ali naučićemo mi ovde neke pojedince da poštuju tuđe mišljenje i da ne vređaju druge

Uopšte nije reč o tome da li bi sadašnji RTS po partijskoj i direktorskoj liniji nažalost mogao da izabere dotičnu, već to što jedan lik sa pet nickova ovde forsira priču kako će ona nekakvim fejk zaslugama i impresivnom karijerom konačno moći da pokaže sav svoj ESC potencijal, pošto joj se sirotoj izlet na Evroviziju godinama unazad ''branio'' i žrtva je torture bivše urednice. Pa se kao potvrda nepostojećeg hajpa još i prilaže besmislena Informer anketa i komentari stranih fanova koji inače vrište cu*t svaki put kada vide neotesanu pevačicu, a bez potpunog i jasnog konteksta o kome je ovde zapravo reč.

Niti je zvezda, niti pevač nekakvog kalibra, nema šta da ponudi osim galame i pompe, a sav svoj smisao za ''performans'' bazira na ukradenim idejama. Ostrašćeni fan može da mjauče po forumu kao i svi mi, ali neka ne misli da će ovde da zavodi neka nova pravila ponašanja samo zato što je umislio da jedini ispravno razmišlja.

Koliko te sad želim Karly na ESC-u...strašno, treba mi taj shitshow u životu 😭🙏

Budućnost Srbije na Evroviziji
Back