Misliš, 80.000 potpisa, što je čini 5. najpotpisivanijom peticijom u istoriji tog sajta. Takođe, odavno smo premašili broj poruka koji stigne u finalu PZE
I dalje - 80,000 potpisa u državi koja ima 7 miliona stanovnika? Znači 1,1% populacije Srbije želi dotičnu na ESC?
I još jedna stvar pre nego što napišeš nešto kao "Takođe, odavno smo premašili broj poruka koji stigne u finalu PZE" proveri prave činjenice koje su dostupne na internetu a ne na Informeru.
Finale PZE22 - 139,693 poruka
Finlale PZE23 - 112,839 poruka
Finale PZE24 - 135,263 poruka
Finale PZE25 - 112,449 poruka
Finale PZE26 - 77,542 poruka
Iz godine u godinu sve manje poruka![]()
Meni je žao što moram da vas obavestim ali takve peticije su pravno apsolutno ništavne i nerelevantne.Nijedna ozbiljna firma poput RTS neće ih uzeti u obzir. Ali respect za trud lol.
Peticija koju svako može da potpiše koliko god puta hoće, ne vredi ničemu.RTS, kao javni medijski servis koji MI finansiramo, dužan je da primi peticiju i da na nju odgovori
RTS bi bio dužan da je ovo neka normalna zemlja sa normalnom vlašću i gde narod odlučuje. Pošto nije takvo stanje, već onakvo kakvo je postavljeno baš od onih ljudi koje podržavaju takvi kao ti.... RTS ništa nije dužan.RTS, kao javni medijski servis koji MI finansiramo, dužan je da primi peticiju i da na nju odgovori
Ovi iz Brazila i Amerike su nam bas potrebna esc publika koja aktivno glasa.
A jesi razmisljao tamo da se preselis?! Dao bi nam jedan rest of the world glas. Usput bolje da lobiras kod njih mi sami za sebe ne glasamo.
Pa moguće je, ali to se sve sabira kao da je jedna drzava glasala. A te esc fanice su mahom stranice koje po difoltu favorizuju ženske bopove ma kakvi bili.Koliko znam, moguće je glasati iz bilo kog dela sveta?