Pesma Evrovizije 2023 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Očekujem jaču listu nego prošle godine. Samo se nadam da će vratiti na 24, 36 je previše stvarno. Očekujem od (relativno) poznatih Džehvu, Džordžija, Saru Jo (Nešto imam osećaj da će se vratiti), priča se i za Nuccija, a moguće da će biti i drugih za koje samo ne znamo još da postoji šansa da se prijave. Biće zanimljivo.

Od kompozitora jako bih voleo da Albino uradi nekome neku pesmu, dečko me sve više oduševljava svojim rad.

Džehva je sama rekla da planira da se prijavi 2023. ili 2024, a imam kao neki izvor od kog sam čuo da se prijavila, ali ne mogu da potvrdim da je to tačno. Svakako je očekujem

Džehva je sama rekla da planira da se prijavi 2023. ili 2024, a imam kao neki izvor od kog sam čuo da se prijavila, ali ne mogu da potvrdim da je to tačno. Svakako je očekujem
Super ako se prijavila. Meni bi bilo interesantno da vidim šta bi poslala. Želeo bih Saru Jo ponovo da vidim naravno, a pored njih i Editu. Nucci i mi nije sa ESC priču,možda kao producent da..

Pošteno, Edita je rekla da je preemotivna za tako nešto, možda ju je i strah da bi imala negativnih komentara što je izabrana ona zbog porijekla (iako sumnjam da bi ih bilo mnogo, opet razumijem bojazan).

Saru Jo isto očekujem, još nije objavila album tkd možda već ima još nešto tu što je za PZE/ESC. Nevena najavljuje novu pjesmu, ne bi me čudilo da dođe, mala Lena Stamenković objavila pjesmu, kontam možda i nju vidimo, Ivona takođe opet, Klon vjrv, nove Hurricane...

Ako opet bude 36 pjesama, neka budu i 3 polufinala, više će se ljudi koncentrisati na pjesme, imaće 4 večeri za hajp, gledanost i program, sad ne znam kako finansijski bi to izgledalo, ali kapiram, bez prevelike razlike.

Meni je ovogodišnje izdanje bilo odlično i nadam se da će bar slično da bude '23.

Jeste, ali ajde, uvijek kažem draže mi je kad su ljudi svjesni sebe i znaju da nisu spremni za nešto i bolje da se ni ne upuštaju u to sve, kao Mici P nekada.

Kako bi bilo dobro da Sara u decembru ponovo zapali tviter slikom prijave, kao prosle godine sto je uradila 🤩
Edita mi je super, ali ako misli da nije spremna svakako nema sta da trazi na PZE.
Dzordzi - Pa moze, moze, moze!
Dzezva - Ravnodusan 😬 Bolja mi je Mahrina u tom nekom fazonu.

Kako bi bilo dobro da Sara u decembru ponovo zapali tviter slikom prijave, kao prosle godine sto je uradila 🤩
Ja bih pre voleo da cuti do Januara i onda bum lista kad ono Sara Jo na njoj 😃

Volela bih da se i Angellina vrati sa nečim što može da iznese, bez igranja... nešto senzualno sa baršunastim glasom...

Ostala nam je dužna da pokaže nešto što znamo da može...
Tipa da je svuku i popnu na neku barsku stolicu pod crvenim svetlom...

Ja iskreno verujem da će Sara probati još jednom, ako ne ove godine onda neke druge sigurno, ali ako 2. put opet ne bude uspešan verujem da se neće posle toga ponovo prijavljivati jer neće hteti da bude kao neki koji deluju toliko desperate za evrovizijom da se prijavljuju iznova i iznova.

Neki = maja Krešti nikolić koja se ove godine ponovo prijavila.

Ja iskreno verujem da će Sara probati još jednom, ako ne ove godine onda neke druge sigurno, ali ako 2. put opet ne bude uspešan verujem da se neće posle toga ponovo prijavljivati jer neće hteti da bude kao neki koji deluju toliko desperate za evrovizijom da se prijavljuju iznova i iznova.

Neki = maja Krešti nikolić koja se ove godine ponovo prijavila.
Bože da li ta žena ima iskrenog prijatelja da joj neko kaže da se ne blamira? 😂 Hahahah još se sudila sa Rts-om koliko znam..

Pa kad je rekla u amigiju da je ona jedina koja može pobediti na evroviziji 💀

Žena je toliko prepotentna kao da je Jelena Karleuša.

Pa kad je rekla u amigiju da je ona jedina koja može pobediti na evroviziji 💀

Žena je toliko prepotentna kao da je Jelena Karleuša.
E a Karli u kakvim je odnosima sa Rts-om ,i dalje je zabranjena? Možda sam lud al bih voleo da je vidim na sceni. Prvo da objavi taj dugoočekivani album.. ali ja mislim da će biti 2063 i dalje ništa..

Status
Not open for further replies.
Back