232. FSC - Roadtrip to Africa

@libertà
Hajde, pa učini Niku kad si već mogao Petru i napravi razmak između tačke i "FSC". 😃

Treća prijava prošla 🙏
Nažalost ne očekujem finale, ali dobro, i da ne prođem ako neko može da kaže da mu je ova sezona bila uspešna to sam ja.

Mada neću prežaliti drugu pesmu koju sam probao da pošaljem 😭

Pa naravno! Šta očekuješ kad šalješ Sandru Afriku?! :LOL:

Inače, ja mislim da nisam do sada slao ništa iz Afrike, što je šteta, tako da je ovo lepa prilika.

Ju! Taman posla da ja spuštam nekoga.
Samo... malo ne odgovara temi! :p

Ostavite Sandru na miru. Ona još uvek ima traume od Vendi Urnebes Show-a. :(

xrRN9Ar.gif

Nisam siguran 100%, ali jedini izvođači koje sam slao do sada a odgovaraju ovoj temi su:

Famous Oberogo (rođen u Nigeriji)

Nathalie Saba (rođena u Egiptu)

Ko je ikad slao Queen, i oni odgovaraju temi, budući da je Fredi rođen u Tanzaniji.
Mislim... ograničeni su ograničenjima teme.
Ali nije da se nisu... tehnički... uklapali.

Fire Plotting GIF by Studio Redfrog

Ko zna koliko tako bendova, grupa, izvodjaca ... bi mogli da ucestvuju u ovoj temi. 🤔 Samo da se neko seti ili istrazi.

Odmah da najavim da necu biti prisutan na sva desavanja koja predstoje. Eventualno jedino ispratim finale.

Ja ću ovog izdanja morati da prepustim organizaciju oba Slušamoa nekome, ali ću se potruditi da prisustvujem kao publika.

Statistički presek :
U ovom trenutku zajedno sa @Filhy-evom prijavom imamo polufinala. Što se tiče zemalja ,do sada su poslate pesme iz 13 različitih zemalja. 🤗 Ostalo je još dva dana do zatvaranja prijava,te ovom prilikom pozivam sve koje nisu ,da se prijave ako žele.

Prijavio se, sad čekam odgovor. Dok čekamo prisetimo se moje jedine afričke pesme koja je zauzela sjajno 12. mesto u finalu, u opakoj konkurenciji, kada je trijumfovao tada maloletni Anhellito sa nekom Grkinjom Makrio ili tako nesto.

:ma: Morocco Jamila - Bint Hadidiya

Kako vam se čini?

Zamalo da propustim da posaljem pesmu. U nekoj sam guzvi, pa mi brzo proslo.
Tema je super. Volim i slusam africku muziku odnosno izvodjace koji imaju veze sa Afrikom.
I u lepom secanju su mi africka izdanja od ranije, mislim da su bila dva.
Nemam sada vremena da proveravam koliko sam do sada izvodjaca slala, ali ima ih otprilike desetak koji bi se uklopili u ovu temu.

Meni nije tesko. Imam, nasao sam bas dosta pesama. Raznih stilova.
Ove godine sam slao Nonzwakazi i prosla u finale.😊

I da, ovo pravilo da ne moze pobednik FSC-a se moglo izostaviti jer do sada nijedna africka zemlja nije pobedila. Verovali ili ne. Da, da, ... Cak ni J. Afrika nema ni plasman u TOP3.

Jedino gde moze da se primeni je za neki bend, grupu (kao sto je Erin dala primer za Queen) da tu ima neki pobednik sa africkim poreklom.

Back