Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Zašto se ja ne snalazim na Spotifaju s PZE22 pesmama, nisu objavili kao album nego pojedinačno? I to ne još sve nego kako je ko uspeo pojedinačno? 🙄

Pa bolje je što je pojedinačno, ovako svako ima svoju sliku na naslovnici pjesme, a ne da svima samo stoji ПС/Е

Seth Meyers Lol GIF by Late Night with Seth Meyers

Pa dobro možda, ali meni bar stvarno nije toliko stalo do vizuelnog identiteta cover artova pesama, koliko bih voleo da postoji album, ili bar jedinstvena i zvanična plejlista.

Neka napravi neko plejlistu sa svim pjesmama i voala voala voala

Pa moglo bi, mene svakako mrzi, eto to je trebalo PGP RTS da odradi, za šta bre plaćamo RTS pretplatu 🤣
Nego vidim neke i povučene pesme pa samo onako bledo stoje, nekoliko korisničkih plejlista sa najrazličitijim brojem pesama, opšte rasulo

Poslusala sam Krunu posle ne znam koliko vremena. Koliko je to bio dobar paket. Jedan od retkih momenata gde RTS nije omanuo ni u jednom segmentu nastupa.

Poslusala sam Krunu posle ne znam koliko vremena. Koliko je to bio dobar paket. Jedan od retkih momenata gde RTS nije omanuo ni u jednom segmentu nastupa.
Bio sam u Areni u Tel Avivu na finalu, moj utisak sa lica mesta je bio da je scena prazna.. To ne mora biti problem, ali ne znam, nekako je bilo sve bezlično i jednobojno (dosta i tamno)... Vokal je bio jako dobar, ispunio je prostor što je najvažnije kod takvog tipa balade, iako za moj ukus boja glasa mi se ne dopada.. Gledajući reakcije ljudi koji su bili tamo, pesma je prošla gotovo potpuno nezapaženo, niko nije bio preterano zainteresovan za nju, tako da je rezultat bio očekivan.. 😐

Ja sam primetio kod poznanika stranaca za Krunu da je uglavnom utisak bio wow kakav vokal svaka čast Nevena i Srbijo, kao lepo skockan nastup (na snimku jelte) za taj tip pesme, i onda kao ništa, nikom pesma ni u top 15, ne sluša / ne gleda im se ponovo, itd.

Što se tiče Krune, scene i vizealnog identiteta, hologama itd..sve je iskeširao tadašnji Nevenin muž, sve je isključivo rađeno po njenoj zamisli.
RTS niti je imao prigovor oko bilo čega niti učešća, osim onog protokolarnog.

To je jedna od finih balada, interpretacija odlična međutim melodija i vrhunac neki podbačeni. Nije bilo onog momenta u pesmi bez kojeg se ostaje bez daha.
A da nije bilo holograma i scene ni toliko ne bi dobro prošli.

Ja odejem veliko priznaje što je to bila prva i nažlost poslednja godina gd eje objašnjeno kako se radi dobar nastup i kako se prosečna pesm apodiže na 3 levela iznad.

Mi tj RTS utekao ima problem u osmišljavanju nastupa sa svojim predstavnicima. To nije dovoljno i nije inovativno. Uklapamo se u prosek, nekad nijansa više.

A pesme koje će pomeriti granicu a da je to realno baš i nemamo.

Na tv nastup sam i mislila. Sve je u globalu bas lepo izgledalo.

I nije Nevema smislila nastup nego strani producenti i reziseri, a RTS je pristao to da plati. Posto je opste poznato da ne zele da saradjuju ni sa kim po pitanju sufinansiranja.

Ja sam primetio kod poznanika stranaca za Krunu da je uglavnom utisak bio wow kakav vokal svaka čast Nevena i Srbijo, kao lepo skockan nastup (na snimku jelte) za taj tip pesme, i onda kao ništa, nikom pesma ni u top 15, ne sluša / ne gleda im se ponovo, itd.
Šta znam, u Areni su bili okoreli fanovi Evrovizije u manjem broju i veliki broj lokalnog stanovništva iz Izraela, puno porodica sa malom decom koja su skakala po stolicama bukvalno kada su bile brze pesme i niko nije mario za ovu numeru, kao da se čekalo da prođe..bilo je balada koje su baš ostavile jasniji pečat - Albanija, Rusija i Severna Makednija..i dobro naravno domačin - Izrael..to je utisak koji prenosim.. :)

Da da kontam, lajv u areni u Tel Avivu je sigurno potpuno drugi kontekst i utisak, i to je što je.

Svakako, i dalje se priča o fantastičnoj atmosferi i organizaciji Evrovizije 2008. u Beogradu... 🤣🤣🤣

Kruna da je bila Italija bila bi u top 5, a da je Švedska žiri bi je digao u nebo.
Ne mogu se složiti sa ovom tvrdnjom, jer nemam na osnovu čega da je temeljim..

• Like
Reactions: FFM
Status
Not open for further replies.
Back