Bio sam u Areni u Tel Avivu na finalu, moj utisak sa lica mesta je bio da je scena prazna.. To ne mora biti problem, ali ne znam, nekako je bilo sve bezlično i jednobojno (dosta i tamno)... Vokal je bio jako dobar, ispunio je prostor što je najvažnije kod takvog tipa balade, iako za moj ukus boja glasa mi se ne dopada.. Gledajući reakcije ljudi koji su bili tamo, pesma je prošla gotovo potpuno nezapaženo, niko nije bio preterano zainteresovan za nju, tako da je rezultat bio očekivan..Poslusala sam Krunu posle ne znam koliko vremena. Koliko je to bio dobar paket. Jedan od retkih momenata gde RTS nije omanuo ni u jednom segmentu nastupa.
Šta znam, u Areni su bili okoreli fanovi Evrovizije u manjem broju i veliki broj lokalnog stanovništva iz Izraela, puno porodica sa malom decom koja su skakala po stolicama bukvalno kada su bile brze pesme i niko nije mario za ovu numeru, kao da se čekalo da prođe..bilo je balada koje su baš ostavile jasniji pečat - Albanija, Rusija i Severna Makednija..i dobro naravno domačin - Izrael..to je utisak koji prenosim..Ja sam primetio kod poznanika stranaca za Krunu da je uglavnom utisak bio wow kakav vokal svaka čast Nevena i Srbijo, kao lepo skockan nastup (na snimku jelte) za taj tip pesme, i onda kao ništa, nikom pesma ni u top 15, ne sluša / ne gleda im se ponovo, itd.
https://open.spotify.com/playlist/2vAHn5hVRkcQZiofrtyYSD?si=sNqrboTATyupkaho6ZmklgNeka napravi neko plejlistu sa svim pjesmama i voala voala voala
Ne mogu se složiti sa ovom tvrdnjom, jer nemam na osnovu čega da je temeljim..Kruna da je bila Italija bila bi u top 5, a da je Švedska žiri bi je digao u nebo.