Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Pa slicna situacija sa Andrijom Jo koji je isto bio I jutjuber. Njegova pesma je imala gotovo duplo vise lajkova nego HLV a one na kraju osvojile televoting.

Jednostavno ta publika je navikla da vise lajkuje jer im se to kaze u svakom klipu

Zorja je jutjuberka. Njeni fanovi su "dresirani" da lajkuju
Samo da znaš da ja isto znam da si intelegentan momak i da ti vrlo dobro znaš mnogo toga.... te da si generalno realan.
Ali isto tako verujem i prepoznajem kad sam sebe ubediš oko nekih stvari i pređeš prag jer ne možeš da se odupreš svojim muzičkim porivima i željama :)
to važi još za neke ovde i to izbija iz skoro svakog njihovog posta.

Znaš šta je ustvari najrealniji suštinski problem Sarine pesme ? .... i to ne moženiko da porekne.
Zato što je skoro pola nacije (mislim na pesmu) apsolutno ne doživljava ili tek pomalo. ni ovako a još manje u kontesktu esca. I to je tako.
Više doživljavaju Lukasa. Šta ti msiliš da su fanovi esca i SArini fanovi koji je malo bitniji od povalike mase..svetina koja će isto da glasa.
Na kraju uvek je prosta matematika ta koja prelomi stvari. Ništa drugo nije bitno. ništa.
A Zorjinu pesmu retko ko da ne doživi , izuzev nekih esc fanova te Srini fanova koji streme principu " šok po svaku cenu" .... ajmo to tako nazvati.
Ili su im po difoltu dosadil i etno balade..što je meni razumljnivo. I nemam ništa protiv.

Ali Sraini fanovi morate da se pripremite da Sara najizgldniej neće pobediti. Budite toga svesni. Šanse postoje, ali su daleko manje nego što sanjate.

Ja opet mislim da će Sara proći odlično kod publike, možda samo Lukas bude imao više znamo i zašto. Muškarčina se najviše deli po društvenim mrežama ubedljivo i opet je naslušanija iako Sara nije toliko voljena i nikakvu promociju nije radila, mislim da su svi već upamtili "bruji bruji čaršija".

Pa da, nisu ni pregledi merilo neko ultimativno, a još manje su to lajkovi. Mada, lajkovi su najizrazitija fanovska i botovska aktivnost, mnogo više no što su to pregledi, baš zato što se ljudi lože da je to kao merodavnije od pregleda.

I ja sam uveren da su te lajkove Zorji po automatizmu lupali pretežno isti oni ljudi koji joj prate kanal i inače joj stalno lajkuju vlogove.

Šta je sad trebalo (pošto Sara ne vloguje) da njena drugarica jutjuberka Dunja Jovanić sa masom pratilaca odradi vlog sa Sarom gde se gube i pričaju o Muškarčini, i kao Dunja koja igra čoček u svom maniru i gasu i koja se kune u sve živo da je to kako bi ona rekla pesma ŽIVOTA i vi ljudi mooorate da odete da je poslušate verujte mi itd. onako seljački da je ispromoviše, pa da je napuni lajkovima i svojih pratilaca do besvesti i nazad, da l' bi onda rekao da da su lajkovi merilo nečega 😁

• Like
Reactions: FFM
Pa da, nisu ni pregledi merilo neko ultimativno, a još manje su to lajkovi. Mada, lajkovi su najizrazitija fanovska i botovska aktivnost, mnogo više no što su to pregledi, baš zato što se ljudi lože da je to kao merodavnije od pregleda.

I ja sam uveren da su te lajkove Zorji po automatizmu lupali pretežno isti oni ljudi koji joj prate kanal i inače joj stalno lajkuju vlogove.

Šta je sad trebalo (pošto Sara ne vloguje) da njena drugarica jutjuberka Dunja Jovanić sa masom pratilaca odradi vlog sa Sarom gde se gube i pričaju o Muškarčini, i kao Dunja koja igra čoček u svom maniru i gasu i koja se kune u sve živo da je to kako bi ona rekla pesma ŽIVOTA i vi ljudi mooorate da odete da je poslušate verujte mi itd. onako seljački da je ispromoviše, pa da je napuni lajkovima i svojih pratilaca do besvesti i nazad, da l' bi onda rekao da da su lajkovi merilo nečega 😁
naravno da je to koješta što pišeš jer od starta si sebi zacrtao da veruješ u seks , drogu i lucifera :ROFLMAO:
nema ti pomoćči draga :p

@ Stefan

Znam da si uporedio situacije ..
Zorja je pevač neviđen i profi muzičar pride... a Andrija Jo je imao pokušaj da peva i da ostane 5 puta bez daha u pesmi.

Pustio sam 20 ljudi pesmu od Zorje, Sare i Anđele ...mojima u familiji , nekim mojim kolegama, prijateljima .... skupilo se ljudi ..hteo sam na tom uzorku da proverim kako reaguju na ove tri pesme
Sara je zauzela treću pozuciju ... Zorja bila prva sa 9 pa Anđela sa 7 i Sara tek sa 4 glasa.

Last edited:
Gde ima da se čuju? Na Hit FM-u?

Znam da su sa prošle Beovizije stalno puštali Hurricane, Naivu i Igora. I možda par puta Andriju...

Pa ok, ja sam spreman za više ishoda, iako verujem u Saru sve više, neću imati problem ni sa Zorjom ako pobedi. Ne valja toliko biti ubedjen u samo jedan ishod, bićeš malo više razočaran ako ne prodje kako si hteo, Andriju Jo sam spomenuo samo zato što ovde pretvaramo lajkove u glasove, a on je imao više i pregleda i lajkova. Zorja je uspela da napravi armiju pratioca sa instagrama i tiktoka kojima je prosečan broj godina 13-14 jer je tamo večito i snima lajvove skoro svaki dan, a oni su samo srećni što imaju neku vrstu interakcije sa nekim malo poznatijim i to joj je odmah osiguran poveći broj lajkova, ali realno je da većina njih nisu u mogućnosti nešto puno da glasaju jer su deca, naravno nisu svi deca i botovi i sigurno će biti pri vrhu sa glasovima, ali nije odmah potvrđeno da joj je to 12 od publike. Sara nema armiju dece koja joj lajkuje sve po defaultu, oni koji idu na njenu pesmu idu samo zbog pesme i kasnije se i vraćaju na nju, zato i ima veći broj pregleda i ne bih rekao da pesma nije zaživela jer stvarno mislim da više nema ko nije zapamtio "bruji bruji čaršija", ali dobro, videćemo 5. marta.

naravno da je to koješta što pišeš jer od starta si sebi zacrtao da veruješ u seks , drogu i lucifera :ROFLMAO:
nema ti pomoćči draga :p
Mnogo podlije propagande i mnogo veće koještarije od mene ti ovde pišeš 😋

A ako ti toliko fali seksa, droge ili sotone jer stalno sve na to svodiš, posebno meni kad se obraćaš, javi da sredimo nešto mila 😄💅

Ljudi, don't take yourself too seriously.
Ne takmičite se mi nego neke devojke koje u životu nismo verovatno ni videli i ovde naklapamo koja pesma ima bolju prođu, nema potrebe shvatiti ništa od toga lično. Niko od ovoga 'leba nema na kraju dana, samo malo igara.

Status
Not open for further replies.
Back