Samo da znaš da ja isto znam da si intelegentan momak i da ti vrlo dobro znaš mnogo toga.... te da si generalno realan.Zorja je jutjuberka. Njeni fanovi su "dresirani" da lajkuju
pa uporediti Andrijo Jo i Zorju u bilo kom smislu deluje bizarno. hahAndrija Jo je imao 34k lajkova više pa ništa.
Uporedjujem situacije, a ne njih.pa uporediti Andrijo Jo i Zorju u bilo kom smislu deluje bizarno. hah
naravno da je to koješta što pišeš jer od starta si sebi zacrtao da veruješ u seks , drogu i luciferaPa da, nisu ni pregledi merilo neko ultimativno, a još manje su to lajkovi. Mada, lajkovi su najizrazitija fanovska i botovska aktivnost, mnogo više no što su to pregledi, baš zato što se ljudi lože da je to kao merodavnije od pregleda.
I ja sam uveren da su te lajkove Zorji po automatizmu lupali pretežno isti oni ljudi koji joj prate kanal i inače joj stalno lajkuju vlogove.
Šta je sad trebalo (pošto Sara ne vloguje) da njena drugarica jutjuberka Dunja Jovanić sa masom pratilaca odradi vlog sa Sarom gde se gube i pričaju o Muškarčini, i kao Dunja koja igra čoček u svom maniru i gasu i koja se kune u sve živo da je to kako bi ona rekla pesma ŽIVOTA i vi ljudi mooorate da odete da je poslušate verujte mi itd. onako seljački da je ispromoviše, pa da je napuni lajkovima i svojih pratilaca do besvesti i nazad, da l' bi onda rekao da da su lajkovi merilo nečega![]()
I IvonaInace Marija Mikic se vec pusta na radiju. Ja cuo. Hehe
Mnogo podlije propagande i mnogo veće koještarije od mene ti ovde pišešnaravno da je to koješta što pišeš jer od starta si sebi zacrtao da veruješ u seks , drogu i lucifera
nema ti pomoćči draga![]()
Pa bas zato sto sam generalno realan meni ova ova spekulacija oko pobednika deluje kao kad krene da se palamudi o izborima a zna se da ce pobediti Vucic.te da si generalno realan.
Juu, prelepoI Ivona