Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Ma kako ne razumeš, ovo je u stvari ono na šta su nas oduvek upozoravali na Balkan info: srpska tradicija, porodične vrednosti, sve ono ispravno, iskonsko svetlo, kako bog zapoveda, sve oličeno u belom magu Zorji; i seks, droga i lucifer, deep state, mkultra, katabaza, zli iluminati i masonske strukture, svi nezavređeni svetla božjeg, sve to oličeno u crnom magu Sari. Situacija je ozbiljna. Kosmičko je političko, političko je lično. Lajkovi su u igri, i mišljenja familije i ankete među poznanicima i po internetima. Moramo biti spremni. Sad se bira strana. Došlo je vreme.

mark chao smile GIF by darliesg

Ma kako ne razumeš, ovo je u stvari ono na šta su nas oduvek upozoravali na Balkan info: srpska tradicija, porodične vrednosti, sve ono ispravno, iskonsko svetlo, kako bog zapoveda, sve oličeno u belom magu Zorji; i seks, droga i lucifer, deep state, mkultra, katabaza, zli iluminati i masonske strukture, svi nezavređeni svetla božjeg, sve to oličeno u crnom magu Sari. Situacija je ozbiljna. Kosmičko je političko, političko je lično. Lajkovi su u igri, i mišljenja familije i ankete među poznanicima i po internetima. Moramo biti spremni. Sad se bira strana. Došlo je vreme.
Pametnom dosta

U Jutarnjem programu predstavila se Zoe Kida (Ana Radonjić). Podsetila se početka karijere upravo na Beoviziji 2008. kada je sa Zemljom Gruva i pesmom "Čudesni svetovi" zauzela 8. mesto.
Bejbi je bila planirana kao treći singl u okviru predstojećeg EP izdanja "Žena Dete" koji će sadržati pet pesama koje su potpuno različite, ali se zbog festivala odlučila da ga objavi kao prvog. EP radi sa bendom "S uma sisavši" koji će nadalje raditi sa njom. Šije haljinu za nastup.

CXMDsKI.png

YW97NDy.png

dYAzx0k.png

Meni je sve bolja pesma od Borisa Subotića. Očekivao sam kad se prvi put pojavio da će da uradi nešto na muzičkoj sceni i drago mi je da uspeva u tome.

I dan-danas me zanima kako bi izgledao esc nastup Saskine pesme, ali ne zalim previse jer je Nevena iskidala i revampom i nastupom iako plasman nije to pokazao.

Status
Not open for further replies.
Back