232. FSC - Roadtrip to Africa

Mnogi nisu razumeli njena tanana osećanja. Brendan je poslednji finalista, dok nas Mariza pozdravlja iz Mozambika!
SIzSR4u_d.webp

Čestitke 🌻 zaslužen prolaz.Rec je o vrhunskom glasu i unikatnoj kompoziciji.
Dajte sad rezultate otpalih

Ima Mariza još lepših i emotivnijih predivnoća, meni je ova njena pesma slaba. Super za Brendana.

Šok zbog Tshegue i Mehdija :eek:

Ispade mi 12p, opet.

Mislim da sam petim uzastopnim ulaskom u finale oborio lični rekord, ali moram da proverim sutra. Tresem se ako sam dobro izračunao.

Mnogi su srećni,neki tužni,neki začuđeni. Kao i samo izdanje kod svakoga budi nešto drugačije. Došlo je vreme da vam i konačno otkrijem ko se to od forumaša neće boriti u finalu!
Najbliži njemu bili su @MilanB i @Djole89. A ovako glase tačni bodovi za svaku pesmu posebno. Hvala vam na pažnji 🎉
OUnrsbh_d.webp

Ima Mariza još lepših i emotivnijih predivnoća, meni je ova njena pesma slaba. Super za Brendana.

Šok zbog Tshegue i Mehdija :eek:

Ispade mi 12p, opet.
A meni njena najlepsa, najbolja pesma koju sam cuo. A cuo sam dosta pesama.

Je l' su ovo ispali svi koji su tražili slobodnu temu? Pa sad je sve jasno. 😂

Ne znam zašto, ali ovo mi je presmešno. 😂

Do kraja je ispalo sve kako je trebalo da bude. Ali ispadanje Mehdija... Jebote. Ispadanje godine?
Ispadanje godine je Джаямй Подушка
I danas se mnogi sećaju te pesme i svi se slažu da je trebala ići u finale.

Meni se niz od pet finala prekinuo prošlim ispadanjem, ali sada nastavljam tamo gde sam stao ! 🌻 Hvala svima koji su me podržali i obezbedili mi da se vratim tamo gde pripadam☝️

Back