232. FSC - Roadtrip to Africa

Kovertirao svoje glasove. Da polako završavamo i ovo izdanje.

Ovo je prvi put da ja kažem da bih bez ikakve zadrške i odmah na keca dao sebi čistih 12 poena, bez trunke razmišljanja.. To se ranije nije dešavalo, ali u ovom drugom polufinalu najiskrenije.. :)
Hvala svima koji su glasali za mene, ovo je pesma jako slojevita, koju naprpsto obožavam...
Idemo dalje, finale je bolje, srećom u prvom polufinalu je bilo boljih numera, iako nisu sve prošle koje bih ja stavio..

Od povratka moje pesme prolaze ovako - finale, tri ispadanja, finale, tri ispadanja, finale...

Razocarana sam sto Ismael Lô i Mariza, moji glavni favoriti, nisu u finalu. Divne pesme.

Volim sto je prosla moja FSC beba, E. A.

Etica me stavila među favorite, lepo. To se dešava jednom u 200 izdanja. Hvala! :love:

Glasao sam. Dosto dobro finale, većina pesama za koje sam dao poene u polufinalu je prošla u finale.

Ispali su samo poeni 1-3.

Craig Lucas - Happy - 3
Majozi - Fire - 2
Angelique Kidjo - Agolo - 1

Mislim da je ovo pravo vreme da kao poslednju temu ove godine neko organizuje FSC posvećen Svetskom prvenstvu. To smo i ranije imali, a pritom bi bili zadovoljni i oni koji hoće lake teme.

Mislim da je ovo pravo vreme da kao poslednju temu ove godine neko organizuje FSC posvećen Svetskom prvenstvu. To smo i ranije imali, a pritom bi bili zadovoljni i oni koji hoće lake teme.
Ovo je super ideja. Taman za kraj godine 🤗

Može, ali ne bi bio dobar koncept kao što smo imali prošli put da svako izvuče po jednu državu učesnicu SP-a pa mora da pošalje izvođača iz te države. Jer nekom će da zapadne Francuska a nekom Katar.

Pa mogu recimo da se izvače konfederacije - AFC, CAF, CONCACAF, CONMEBOL i UEFA (OFC samostalno ne bi imalo smisla, jedino da se spoji sa nekom konfederacijom). Ne moraju da se uzimaju u obzir samo države koje su se kvalifikovale.
Ali opet da ne može jedna zemlja da ima više od jednog predstavnika.

Ja sam razmisljao o ovome i da se prijavim kao organizator ali mozda bolje neko drugi da preuzme to!

Pa mogu ja da organizujem, ali videćemo. Više bih voleo da uzme neko drugi, da se ne ponavljaju organizatori u ovoj FSC sezoni.
Mada, prvo čekamo pobednika ovog FSC. Možda on/ona ima drugačiju temu u planu.

Pa mogu recimo da se izvače konfederacije - AFC, CAF, CONCACAF, CONMEBOL i UEFA (OFC samostalno ne bi imalo smisla, jedino da se spoji sa nekom konfederacijom). Ne moraju da se uzimaju u obzir samo države koje su se kvalifikovale.
Ali opet da ne može jedna zemlja da ima više od jednog predstavnika.

Mislim da su bili spojeni sa Azijom na jednoj od takvih tema, mada po meni bi mogli ići i posebno, mada jeste da bi se verovatno slušali većinom izvođači iz Australije i eventualno sa Novog Zelanda.

Onda moja greška, izvinjavam se..:ROFLMAO::ROFLMAO: Mada ih i razumem.

Jedino bi možda to bio razlog što ne bih odmah ovu temu, iako lično imam pesmu za koju sam mislila da će biti prijavljena. :D Ali, videćemo.:D

Pa znam, ali ne bi imalo smisla zbog toga izbaciti Afriku, to bi narušilo koncept.
A sa druge strane, nema neke poente da se takva tema organizuje kasnije (osim da se čeka naredno SP).

Back