Fudbal

Da, ali Japan se svejedno nikako ne smije podcjeniti, pogotovo u drugom poluvremenu, jer izgleda oni spavaju prvo poluvrijeme, a onda počnu igrat u drugom xD

Trebali su Njemci trolati i namjerno izgubiti da izbace Španjolce

A ne možeš ih kriviti što su se nadali da će ovi ipak odigrati fer i izjednačiti bar.

Last edited:
Ova grupa E je živi haos! Ovako kad se sada pogledaju rezultati iz kola u kolo, niđe veze! Kao da za iste reprezentacije igraju potpuno različiti ljudi

Haos rezultati. Danas sam osvojio ukupno 1 poen.
Što se kalkulisanja tiče, toga ima u svim sportovima i tome ne može da se upotpunosti stane na put.
Ja očekujem i Brazil sutra da odigra opuštenije, prosto - može im se. Ali videćemo da li će to bitno dovoljno da Kamerun iznenadi.
Za sada nijedan tim nije ostvario sve tri pobede u grupi.

Kužim ja da ima kalkulacija, ali mi je nepojmljivo to raditi jer je Španjolska u jednom momentu imala šanse da leti kući

Španjolci su igrali onoliko koliko je trebalo. Da je trebalo drugačije, bilo bi drugačije. Ne zavaravajte se. :D

Spanci su takve se**nje, sad nek ih Maroko izbaci sa takmicenja. Kakvo kalkulisanje, trebali su i Nemci da puste Kostariku pa nek pice nazad za Spaniju.

Pa slažem se. Ali oni nisu u toku meča mogli da znaju kako će se završiti meč Nemačka - Kostarika. Taj meč je do poslednjih minuta bio prilično ujednačen. Sumnjam da bi baš toliko rizikovali.
Ja pre mislim da su se odlučili da igraju opuštenije misleći, lako ćemo mi izaći na kraj sa Japanom, ne moramo da igramo 100%.

Vrijeme je da prokomentiramo sustav natjecanja. Mišljenja sam da je zastario i potpuno nepravedan. Cilj nije ispunjen, a to je da najbolji idu u sljedeći krug. Meni je strašno da jedna Poljska ide dalje, a Belgija ne (koliko god slabija ove godine). Trebali su napraviti skupine 1. krug, pa novu skupinu od ABCD i EFGH. I onda iz toga izvući polufinaliste. Znam da je interesantno igrati na ispadanje. Ali je smiješno da neki imaju jednostavan put jer im se poklopilo, a drugi užasan. I sam sustav dopušta kalkuliranje. Zar stvarno mislite da je Japan bolji od Španjolske? Španjolska bira drugi dio ždrijeba da izbjegne Brazil.
Japan možda nije bolji od Španije na papiru ali večeras mi nije delovalo kao da su Španci presrećni ovim rezultatom ili namerno ovako odigrali. Međutim svakako da onaj realista u meni može da kaže da Špancima bolje ide ona druga strana žreba. Opet srećan sam zbog Japana i pazite šta pričate o njima pre meča da ne prođete kao Španija i Nemačka. Prijateljski savet :ROFLMAO:

I samo da dodam. Pre četiri godine se vama otvorio puta. Ovog puta isto ste u lakšem delu žreba. Tako da takav je sistem takmičenja da će uvek nekome više da svane nego nekom drugom. Vi to najbolje znate i ovo kažem kao neko ko je navijao za vas pre 4 godine i radosno ću to raditi i sad.

Japan možda nije bolji od Španije na papiru ali večeras mi nije delovalo kao da su Španci presrećni ovim rezultatom ili namerno ovako odigrali. Međutim svakako da onaj realista u meni može da kaže da Špancima bolje ide ona druga strana žreba. Opet srećan sam zbog Japana i pazite šta pričate o njima pre meča da ne prođete kao Španija i Nemačka. Prijateljski savet :ROFLMAO:
Istina 😂

Ali opet ukoliko bi izgubili od Japana, ja ne bih toliko žalio, čak bi mi bilo fora u neku ruku, ne znam kako da opišem 🤣

A kad izgubiš od nekog jakog na papiru, to mi je nekako smor 😂

Hrvatska sigurno sada slavi, mada u cetvrtfinalu isla bi na Brazil najverovatnije tako da mora biti na oprezu.

Al zar ovo nije vani? 😂 Ili šta, smatra se da je lopta vani ako nikako ne dira bijelu liniju?

jpnesp-840x530.webp

I samo da dodam. Pre četiri godine se vama otvorio puta. Ovog puta isto ste u lakšem delu žreba. Tako da takav je sistem takmičenja da će uvek nekome više da svane nego nekom drugom. Vi to najbolje znate i ovo kažem kao neko ko je navijao za vas pre 4 godine i radosno ću to raditi i sad.
Kako slabiji dio ždrijeba kada je put trebala biti Španjolska pa Brazil? Nema jače od toga haha. Da i slučajno prođemo Brazil, tamo nas čeka par Argentina-Nizozemska. Dakle, nimalo lak dio ždrijeba.

Hrvatska sigurno sada slavi, mada u cetvrtfinalu isla bi na Brazil najverovatnije tako da mora biti na oprezu.
Pa malo li je plasman u četvrtfinale? Ne može se svaki put biti vicešampion sveta. ;)
Mislim da su sada kalkulacije besmislene, moguće i kontraproduktivne jer ko god da dođe do četvrtfinala, mora da bude jaka i uspešna ekipa.

A daleko od toga da neko i Japan posle Nemaca i Španaca sme da shvati neozbiljno.

Baš gledam kostur natjecanja. Španjolska si je birala Maroko pa Portugal pa Francusku. Svi pobjedivi s obzirom da su i POR i FRA pali u zadnje vrijeme.

@Filhy ma nisam očekivao ni prolazak skupine. Tako da bude četvrtfinale - kao zlatni zgoditak.

Back