Nadam se da ce ovima iz FIFA doci iz dupeta u glavu i da ce shvatiti da novac ipak ne moze sve. Jer igrati svetsko prvenstvo u novembru i decembru kada su sve najjace lige sveta u punom jeku, a najbolji igraci prilicno umorni od gomile ligaskih, međunarodnih i kojekakvih utakmica je besmisleno. A gotovo sve najbolje reprezentacije su u Katar dosle bez ikakvih ozbiljnijih provera i treninga. Umor cini svoje i ne bi me cudilo da ove godine titulu prvaka osvoji neka random selekcija ciji igraci su odigrali najmanje utakmica ove sezone. Ajmo Maroko do titule. Ili Japan.
A za danas
Republika Koreja 1 : 3 Portugal
Gana 2 : 0 Urugvaj
Brazil 1 : 1 Kamerun
Srbija 5 : 0 Švajcarska (isto kao Milan, cisto navijacki, iako sam prilicno siguran da ce biti nereseno)
Sto se nasih tice, otisli smo tamo sa prevelikom i nerealnom euforijom, a kljucni igraci nam nisu bili najspremniji. Stojkovic je imao prilicno losu taktiku u obe utakmice, posebno u onoj drugoj, ono je bio teski promasaj. Tabloidi su se previse raspisali o igracima, a kad oni raspale to moze samo da znaci da je atmosfera u timu jako losa. U principu desava nam se nesto slično kao i u J. Africi pre 12 godina. Daj boze sa varam ali... Mislim da imamo vece sanse da dobijemo Portugal u osmini finala nego Švajcarsku u grupi. Videćemo