Fudbal

Ghana - Uruguay 1:0
Coreea de Sud - Portugal 1:2
Camerun - Brazilia 0:1

E sada ono najteže... nažalost, očekujem 2:1 za Švajcarsku, ali to neću upisati kao predikciju zato što ne želim da dobijam poen(e) za poraz Srbije, tako da:

Serbia - Elveția 5:0

Spancima zelim da ispadnu sto pre ako je ikako moguce. I to je neki suma-sumarum ove dve utakmice koje smo gledali sinoc. Navijacu za Maroko kao da smo mi u pitanju.

Ujedno, cestitke forumasima iz Hrvatske na plasmanu u 1/8 finala. Mislim da je put do 1/4 finala prilicno otvoren, mada naravno, i Japan se mora shvatiti ozbiljno.

Sto se prognoza tice:

Juzna Koreja - Portugal 1-3
Gana - Urugvaj 1-0
Brazil - Kamerun 2-1
Srbija - Svajcarska 2-1 (ovo je cisto navijacki).

Screenshot_20221202-100917_Instagram.webp
Ne svidja mi se sto je Stojkovic postao kontradiktoran. Pre Brazila je govorio kako se "ne plase nikoga", pre Kameruna da idu na pobedu, a sad ovo...

Nadam se da ce ovima iz FIFA doci iz dupeta u glavu i da ce shvatiti da novac ipak ne moze sve. Jer igrati svetsko prvenstvo u novembru i decembru kada su sve najjace lige sveta u punom jeku, a najbolji igraci prilicno umorni od gomile ligaskih, međunarodnih i kojekakvih utakmica je besmisleno. A gotovo sve najbolje reprezentacije su u Katar dosle bez ikakvih ozbiljnijih provera i treninga. Umor cini svoje i ne bi me cudilo da ove godine titulu prvaka osvoji neka random selekcija ciji igraci su odigrali najmanje utakmica ove sezone. Ajmo Maroko do titule. Ili Japan.

A za danas

Republika Koreja 1 : 3 Portugal
Gana 2 : 0 Urugvaj
Brazil 1 : 1 Kamerun
Srbija 5 : 0 Švajcarska (isto kao Milan, cisto navijacki, iako sam prilicno siguran da ce biti nereseno)

Sto se nasih tice, otisli smo tamo sa prevelikom i nerealnom euforijom, a kljucni igraci nam nisu bili najspremniji. Stojkovic je imao prilicno losu taktiku u obe utakmice, posebno u onoj drugoj, ono je bio teski promasaj. Tabloidi su se previse raspisali o igracima, a kad oni raspale to moze samo da znaci da je atmosfera u timu jako losa. U principu desava nam se nesto slično kao i u J. Africi pre 12 godina. Daj boze sa varam ali... Mislim da imamo vece sanse da dobijemo Portugal u osmini finala nego Švajcarsku u grupi. Videćemo

To što Piksi sada priča su samo izgovori, vrlo slabi i neubedljivi. Jedno je da sa Kamerunom prosto nije išlo, nije bio dan, nije htela lopta u mrežu - dešava se to. Ali je tu izgubljen dobijen meč, i ne treba sada da nam prodaju neke priče.
Sa druge strane, konstantno se zanemaruje priča da zbog našeg 3:3 rezultata sada ne zavisimo samo od toga da li ćemo pobediti Švajcarsku, već i da li će Kamerun pobediti Brazil. Ja znam da su šanse za tako nešto male, ali toliko je već bilo iznenađenja da ništa ne treba otpisati.

Ma necu da pricam nista. Ne bih ni gledao, ali znam da se sad ova utakmica ne moze nigde izbeci sve i da mozes.

Republika Koreja 1:1 Portugal
Gana 2:1 Urugvaj
Brazil 2:0 Kamerun
Srbija 3:1 Švajcarska

Južna Koreja 🇰🇷 2-2 🇵🇹 Portugal
Gana 🇬🇭 2-2 🇺🇾 Urugvaj
Kamerun 🇨🇲 1-3 🇧🇷 Brazil
Srbija 🇷🇸 1-0 🇨🇭 Švicarska

Gana Urugvaj 1 2
J Koreja Portugalija 1 3
Brazil Kamerun 2 0
Srbija Svajcarska 2 1

Juzna Koreja - Portugal 1:2
Gana - Urugvaj 2:1
Brazil - Kamerun 2:1
Srbija - Svajcarska 3:1

JK 0:1 Portugal
Gana 1:0 Urugvaj
Brazil 2:1 Kamerun
Srbija 3:1 Švajcarska

Gana - Urugvaj 0:1
Južna Koreja - Portugalija 1:3
Kamerun - Brazil 1:3
Srbija - Švajcarska 2:2

Brazil - Kamerun 4-1
Srbija - Svajcarska 2-1

Nikakve mućke ovoga puta nisu u pitanju, Portugal se jednostavno nije imao za šta trudit, pretpostavljao sam da neće pobjedit jer im ne treba pa sam stavio X, ali eto izgubili, bravo za Koreju

Back