Fudbal

i 2:2..:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

To meni u inat pošto sam onomad rekla da je gotovo.

Gotova je sad Argentina ja mislim. Stvarno svaka cast za akciju!

Stari moj, Južna Amerika u suzama, ajde barem sam dobio 2 boda na ovoj utakmici xD

A realno sad je Holandija u veeelikoj psihološkoj prednosti posle ovakvog gola..
Mada, svaka čast za akciju, trebalo je imati i nerve malo, praktično je bilo "biti ili ne biti." :D:D

A realno sad je Holandija u veeelikoj psihološkoj prednosti posle ovakvog gola..
Mada, svaka čast za akciju, trebalo je imati i nerve malo, praktično je bilo "biti ili ne biti." :D:D
Ko na malom fudbalu. Svaka čast zaista. Prelepo je izgledalo i nema šta kapa dole.

Kakvi su to kraljevi, pola ekipe bi se predalo u 73 minutu posle 2 0....ali to su sampioni iz fudbalske zemlje....idemo bre

Bože, jel moguće da smo napokon pobijedili Brazil? Treća sreća.
Mi doslovno napravili nemoguće. U budućnosti da padnemo na razinu San Marina nebitno. Treći, drugi na svijetu i drugi put za redom u polufinalu. Za nas minijaturne dosta. Iakoooo, ajde da uzmu i prvo mjesto pa voila. Da imamo tercet. :LOL:

Bože, jel moguće da smo napokon pobijedili Brazil? Treća sreća.
Mi doslovno napravili nemoguće. U budućnosti da padnemo na razinu San Marina nebitno. Treći, drugi na svijetu i drugi put za redom u polufinalu. Za nas minijaturne dosta. Iakoooo, ajde da uzmu i prvo mjesto pa voila. Da imamo tercet. :LOL:

Sa svima koji su ostali na šampionatu možete igrati. Biti svetski prvak više nije samo san već može postati java. Ali treba odigrati još dva meča do tad. Držim fige pa eto da imate momenat koji dok ste živi nećete zaboraviti.

Kada ne možemo pobijediti na Eurosongu, ajde daj mundial. :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Zezam se.. Ali eto budemo vidjeli. Osobni mislim da je ova reprezentacija prešla svoj maksimum. Meni je četvrtfinale bilo sasvim dovoljno. Ali, ako se dogodi super, ako ne opet super.

Kada ne možemo pobijediti na Eurosongu, ajde daj mundial. :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Zezam se.. Ali eto budemo vidjeli. Osobni mislim da je ova reprezentacija prešla svoj maksimum. Meni je četvrtfinale bilo sasvim dovoljno. Ali, ako se dogodi super, ako ne opet super.

Pa u tome je nekako i štos. Nemate nikakav pritisak. Ako izgubite pa niko vam ništa neće reći a ako osvojite prvenstvo, uradićete nešto neverovatno i neponovljivo. Win win.

Back