Fudbal

Svetsko 2022. ubedljivo dominira po gledanosti na RTSu.

tabela-2.jpg

RTS.jpg

Meni su penali najzanimljivi dio svega, tako da, ajmo penali!🤓

Bravo Lautaro bre!!!

Jedva čekam meč Hrvatska vs Argentina. Kakva ludnica!

Ma svaka čast Martinezu kako je branio penale! 👏
Iskreno se nadam i želim da Hrvatska dođe do drugog uzastopnog finala.

Komentari na Instagramu su opsta katastrofa. Srbi pisu (preko laznih profila logicno) kako zele sve najgore onima koji navijaju za Hrvatsku i da im crkne citava familija, a Hrvati i dalje pljuju i ismevaju Srbe i hvale se kako slusaju Thompsona.

Znaci ono je toksicnije cak i od Tvitera.

Ovisi što želiš čitati. Ja također čitam čestitke iz Srbije nama kao što i Hrvati pišu da su osvetili susjede Srbe.
No, na Balkanu svakako ništa novo.

Meni je pak smješno kako komentator RTS-a ne može suzbiti ogromno veselje kada HR gubi, a razočarenje kada HR dobiva. Barem da glumi neutralnost. 🥱

To je komentator iz Arene Sport. Ovaj sa RTSa se trudio biti neutralan, ali kolko-tolko...

Sve u svemu, muka mi je vise od tih moroncina i debila koji su zatucani i zaglavljeni u 90tim godinama, da prosto ne mozes otvoreno da iskazes podrsku komsijskoj reprezentaciji. Znaci muka mi je. I od politicara koji sve to namerno rade (i jedni i drugi) mi je isto muka. Politika je uvek bila jedno veliko zlo. Muka mi je vise od toga.

Imam veliku zelju da jednom posetim Dubrovnik, ali se iskreno plasim kako bih bio docekan.

Normalno. Dubrovnik je svjetski grad. Bio ove godine ponovno tamo. Nema šanse da bi ti se išta dogodilo. Plus, nekoliko forumaša s ovog i bivšeg foruma je bilo u Zagrebu i na moru i nikada nije bilo nikakvih problema.

Ovisi što želiš čitati. Ja također čitam čestitke iz Srbije nama kao što i Hrvati pišu da su osvetili susjede Srbe.
No, na Balkanu svakako ništa novo.

Meni je pak smješno kako komentator RTS-a ne može suzbiti ogromno veselje kada HR gubi, a razočarenje kada HR dobiva. Barem da glumi neutralnost. 🥱
Danas je itekako navijao komentetator za Hrvatsku. RTS je skroz ok sto se toga tice. Osim Ace. Ali on danas nije komentarisao taj mec.
Normalno. Dubrovnik je svjetski grad. Bio ove godine ponovno tamo. Nema šanse da bi ti se išta dogodilo. Plus, nekoliko forumaša s ovog i bivšeg foruma je bilo u Zagrebu i na moru i nikada nije bilo nikakvih problema.

Potvrdjujem. Medeni mesec sam proveo u Zagrebu i nisam imao apsolutno niti jedan problem. Cak sta vise bili smo prihvaceni kao da smo vasi.

Last edited:
Back