Najgore mi je što sam stvarno imao top pesme za sve ostale kontinente (osim Afrike) i iako nisam dobio Afriku dobio sam Južnu Ameriku za koju sam mislio da se možda snađem, ali nemam nikakvo znanje o muzičkoj sceni tamo jer ne slušam muziku sa tog prostora. Do sad ni jedno izdanje sa zadacima osim Dodovog nisam imao sreće sa zadatkom
Ovo najviše mrzim, još posebno što je sa pesmom i izvođačem koji mi se baš dopao na prvu (nisam ga znala ranije @Majsta94, ali sam onako baš istražila, jer me i pozitivno iznenadilo da se jedan mlad izvođač odlučio za ovaj stil muzike, mada kasnije videh da mu je i otac takođe poznati pevač). Polufinale je bilo baš dobro, pored moje ispala mi je od poena Holandija (8 poena), Venecuela (7 poena) i Brazil (4 poena) iako bih radije da mi nije skinuta pesma sa spiska u, po meni boljim verzijama.
Naravno nisam u finalu,očekivano. Zapala mi je Afrika posle moje Afrike ali moram da kažem da sam zadovoljan pesmom. Doduše, Ayra mi je bila drugi izbor. Čestitke finalistima i Tetsu za super priredbu. @Petar kada će biti slušanje?
Hm, moja FSC karijera je definitivno dotakla dno. Od povratka na novom forumu, samo dva finala i jedan top 10 rezultat. Možda sam prestario, 13 godina igre nije malo uopšte. Šalim se, ok su mi finalisti, žao mi je Giorgosa, 10 poena od mene, kao i 2 za Anu Karolinu, 5 za My Baby i 6 za Sandru, od ovih što su ispali.
@McSteamy raspored u pf od ogromnog značaja često, valjda će sledeće godine biti bolje
@Ivana ja sam otkrio Jorgosa prošle godine i bukvalno sve pjesme koje je objavio su odlične, jeste mu otac Plutarhos i pogurao ga je definitivno ali i neka je, baš je kvalitetan izvođač a premlad.
Konačno finale sa nečim što zaista obožavam! Rekao sam sebi, poslednje izdanje je u godini, nek ide život, šaljem nešto za svoju dušu.
Bio sam spreman na najgore od samog starta. Bitno je da na poslednjem izdanju ove godine imam predstavnika u finalu.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.