233. FSC - World Cup

Finale :love:
Čestitke svima, i finalistima i onima koji su ostali u pf-u, stvarno prejak FSC. Finalistima srećno u finalu 🙏

Bravo finalisti, zadovoljan sam i rezultatima i prolaskom.

Voleo bih da su u finale otišli i Holandija, Kolumbija, Novi Zeland, Benin, Argentina.

Najprijatnije iznenađenje izdanja definitivno @Majsta94 i Karol G, nikad ne bih pustio pesmu da mi nije ovde servirana, a zapravo je SAVRŠENA. 👏

Najgore mi je što sam stvarno imao top pesme za sve ostale kontinente (osim Afrike) i iako nisam dobio Afriku dobio sam Južnu Ameriku za koju sam mislio da se možda snađem, ali nemam nikakvo znanje o muzičkoj sceni tamo jer ne slušam muziku sa tog prostora. Do sad ni jedno izdanje sa zadacima osim Dodovog nisam imao sreće sa zadatkom 🤣

Tijekom večeri ide popis finalista na prvu stranicu. Glasovanje nekad sutra. Sve će pisati tamo.

Ja sam greškom navijao da Italija prođe, dobro što je ispala. 😅

Ovo najviše mrzim, još posebno što je sa pesmom i izvođačem koji mi se baš dopao na prvu (nisam ga znala ranije @Majsta94, ali sam onako baš istražila, jer me i pozitivno iznenadilo da se jedan mlad izvođač odlučio za ovaj stil muzike, mada kasnije videh da mu je i otac takođe poznati pevač). Polufinale je bilo baš dobro, pored moje ispala mi je od poena Holandija (8 poena), Venecuela (7 poena) i Brazil (4 poena) iako bih radije da mi nije skinuta pesma sa spiska u, po meni boljim verzijama. :D

Ja bih voleo da su u finale prošli i Venecuela, Grčka, Argentina, Ekvador i Novi Zeland.. Bravo za te pesme!

Naravno nisam u finalu,očekivano. Zapala mi je Afrika posle moje Afrike ali moram da kažem da sam zadovoljan pesmom. Doduše, Ayra mi je bila drugi izbor. Čestitke finalistima i Tetsu za super priredbu. @Petar kada će biti slušanje? 😀

Hm, moja FSC karijera je definitivno dotakla dno. Od povratka na novom forumu, samo dva finala i jedan top 10 rezultat. Možda sam prestario, 13 godina igre nije malo uopšte. :p Šalim se, ok su mi finalisti, žao mi je Giorgosa, 10 poena od mene, kao i 2 za Anu Karolinu, 5 za My Baby i 6 za Sandru, od ovih što su ispali.

Nissam iznenadjen. Drago mi je da zavrsavam sezonu sa poslednjim mestom ali sa pesmom sa liste 😍

Mojih 12p bi isto Majsti i Karol G! Ove godine nam se izgleda ukusi slazu ali pf retko kada 😂

@McSteamy raspored u pf od ogromnog značaja često, valjda će sledeće godine biti bolje 😂

@Ivana ja sam otkrio Jorgosa prošle godine i bukvalno sve pjesme koje je objavio su odlične, jeste mu otac Plutarhos i pogurao ga je definitivno ali i neka je, baš je kvalitetan izvođač a premlad. 👏

Konačno finale sa nečim što zaista obožavam! Rekao sam sebi, poslednje izdanje je u godini, nek ide život, šaljem nešto za svoju dušu.
Bio sam spreman na najgore od samog starta. Bitno je da na poslednjem izdanju ove godine imam predstavnika u finalu.

Back