233. FSC - World Cup

Mojoj pesmi ni dogovoreni glasovi neće pomoći da dođe do top 10. Ali srećan sam i prolaskom u finale na ovom izdanju.

Edit. da prokomentarišem ovo o čemu pišu Niko i Marko.
Jel realno da neko ovde forumaše deli na "bitne" i "nebitne" 🙄I blago onom kome je to toliko važno.

Mislim da smo se nesto na starom forumu 'zezali' oko mene da sam nebitan, pa kad god procitam rec, odma me vraca na to, mada se nmg setiti kako je to pocelo. A zasto je Marko to sad rekao ne znam, mozda se na slusanju nesto reklo xd

Glasah, ok izdanje.. Ima gomila pesama koje su mi ok, ali ne preko toga, 12ka mi je baš baš top i dobar je fazon, 10ka drugačije i kul, od 6-8 interesantno, ovo ostalo je moglo kako god sve su mi pesme tu negde. Da li ima kladionica za ovo izdanje ili to više nije free?
Kako ide posle ovog izdanja? Šta sledi? Pravi se neka pauza od FSC-a?

Glasao, ne znam dali sam izbalansirano poslusao oba pfa ali nelose finale svakako, mada nisam odusevljen ko ostali. Top 3 mi je dosta bolji od ostalih, 12 se izdvojila vec na slusanju i platio bi da pobedi.

A to što ste mi izbacili 12 sticu u pfu ne praštam!

Ajde izbacili ste mene to sam i očekivao i to je ok. Ali da izbacite Ekvador! SRAMNO!

Glasao sam! Želim svima sreću u finalu i neka pobedi najbolji. Drugim rečima bilo ko iz mog top 3 da pobedi ja ću biti presrećan :ROFLMAO:

Zar link u temi sa pravilnikom ne radi? Da probam da zamenim. Ima na drugoj strani teme.

Ne znam stvarno, nisam znao da tu ima nešto. Elem, da se zahvalim Dindu na kolegijalnosti. Bio je jedinstven zrak sunčeve svetlosti u ovom svetu lopova.

Ove tabele će mi trebati jer planiram da izdanja iz 2020. spojim sa ovima od ove godine i izbacim jedinstvenu listu preseka stanja, kao što sam i radio svake godine.

Tek sam sad uspeo da glasam. Finale je prejako, kao i celo izdanje uopšte, sa par izuzetaka... Sve pesme iz finala bi na nekom drugom izdanju verovatno dobile više od 5 poena. Za neke pesme su mi se utisci dosta promenili, pa je tako pesma kojoj sam u pf-u dao 7 poena, sada ostala bez poena... Za svoju očekujem neki top 10, ali sve je moguće...

Tek sam sad uspeo da glasam. Finale je prejako, kao i celo izdanje uopšte, sa par izuzetaka... Sve pesme iz finala bi na nekom drugom izdanju verovatno dobile više od 5 poena. Za neke pesme su mi se utisci dosta promenili, pa je tako pesma kojoj sam u pf-u dao 7 poena, sada ostala bez poena... Za svoju očekujem neki top 10, ali sve je moguće...
Ovo ni najgorem neprijatelju ne bi poželio 😬

Možda je tvoja :LOL:

Da je bilo 8 poena, morao bih da joj dam bar 1 poen. Ovako je ipak bilo samo 7p...

A jel ima neko spisak forumaša finalista, da probamo da pogodimo ko je šta poslao, iako mi to ne ide baš od ruke..

Back