Procitah celu priredbu sad i da vratim na sve ono sto sam hteo da vratim dok sam citao (ili na to sto se secam)
1) Bojkot Australije je pocelo zbog Petra, ja sam samo reagovao na reakcije na to sto je on rekao (winner alert), odbijam da uzmem krivicu za taj bojkot
2) To da sam "uvek" birao brojeve organizatoru se uopce ne secam, cudnije mi je sto je lista pravljena manuelno umesto da se koristi random.org, a da je bilo dogovaranja medju T&L, mogu da poverujem, a i ne moram
3) Aman vise sa ovih tema, zanr - region/zemlje - zanr - region/zemlje i prodje 2022, nadam se da ce forum biti kreativniji sa temama naredne godine
Dobro, verovatno si često ti bio taj koji je birao, pa mu ostalo u sećanju, ali slažem se da nisi bio jedini. Sad što se tema tiče, svakako poziv i od mene da bude kako ovih bazičnih gde možete da šaljete i nešto što imate na spisku, a i onih kreativnijih. Recimo, čak bih rado ponovila još neke od tvojih (pored ove modifikovane sa FSC bebama koju smo imali ove godine), tipa na primer "5x ne može."
Čestitke dodo na pobedi, takođe pohvale Tetsujinu na vrlo dobroj organizaciji. Ostali rezultati, manje više OK, jedino mi je žao zbog baš slabog rezultata za Nigeriju, pesma mi je privukla pažnju još na priedstavljanju, ali bože moj. Što se tiče poena za moju pesmu, skroz mi je interesantna situacija da su mi falili samo 2 i 3 poena da bih kompletirala čitavu listu, tako da hvala: Majsta94 na 12, Djole89 na 10, Leo Cezar na 8, Filhy na 7, Vax'ildan na 6, Storm na 5, zeleni & euronik na po 4 i Erin Navan na 1 poenu.
Printscreenovi..
Prijave: Stole, Tinte,
Glasovi-polufinale:Ivana, McSteamy,
Glasovi-finale: maxiens, Nije sve tako sivo..
Prijavu i glasove organizatora, kao i popis zadataka staviću u naredni post, pošto je ovaj već poduži.