ArsNotoria
Aktivan član
pa mi brate ....ovo je i srpski forum, pa kad se kaže MI na temi za Beoviziju - ( nacionalni izbor ) to se automatski odnosi na nas, jel te ..Serbia bre 

Sledece godine top 3
Bože me oprosti, neka hvalaNadam se i Elektra Elit.
Tebra, Gift nije eto tako spomenut vec ce zaista i ucestovavati. Pesmu je vec otpevao pre par dana u jednom klubu na Novom Beogradu i pozvao ljude da glasaju za njega na Beoviziji a ja imam 1minut pesme snimljen telefonom.Znači za sad imamo:
Boris Subotić
Filip Baloš
Hurricane 2
Lena Stamenković
Savo Perović
Stefan Zdravković
Tara
Oni koji su spomenuti, mogući:
Džordži
Gift
Klon
Lena Čolak
Maja Nikolić
Nenad Osmanović + Aleksandar Simić
Rocher Etno Band
Teodora Džehverović
Tijana Bogićević
Da li ima još neko ko nije spomenut ili da je neko iz kategorije mogućih potvrđen?
Dobro, zato i pitam ima li šta potvrđeno. Skinuo sam tam sa spiska pošto izgleda da se ipak nije prijavila za ovo izdanje, šteta.Tebra, Gift nije eto tako spomenut vec ce zaista i ucestovavati. Pesmu je vec otpevao pre par dana u jednom klubu na Novom Beogradu i pozvao ljude da glasaju za njega na Beoviziji a ja imam 1minut pesme snimljen telefonom.
Najbolje svi okruzi, njih 24+ BG+ Kosovo (ukupno 26), svuda po tri člana žirija (do 25, 25- 50 i preko 50 godina)...što je maksimalno 312 poena...To da bude 50 % svih glasova, 25 % da budu SMS glasovi iz Srbije, a preostalih 25 % online gde bi glasala i dijaspora i strani fanovi...Što se tiče formata, zašto recimo umesto 5 random članova žirija ne bi imali 5 regionalnih žirija.
Beograd (za Beograd), Novi Sad (za Vojvodinu), Niš (za Južnu i Istočnu Srbiju), Kragujevac (za Šumadiju i Zapadnu Srbiju) i Kosovska Mitrovica (za Kosovo). Može tu i da se udene neki za "dijasporu", tipa Banja Luka ili Podgorica, ili pravu dijasporu poput Beča. Ipak nam od njih zavisi televote na takmičenju.