Pesma Evrovizije 2023 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
pa mi brate ....ovo je i srpski forum, pa kad se kaže MI na temi za Beoviziju - ( nacionalni izbor ) to se automatski odnosi na nas, jel te ..Serbia bre :p

Pa otkud znam. Ja pomislio da se i neki tvoj bend niste prijavili. :LOL:

Vidim nema teme za Mariju Serifovic pa cu ovde ali upravo objavila jako dobru pesmu I vrhunski spot.

Ako izaberemo nešto originalno ali ne i glupo možda i bude nešto. I ako budemo u prilici. Daleko je maj. Polako.

p.s.
Mislim da je moj avatar krajnje primeren :p:cool: Nadam se da ste ushićeni što ove šećere možete videti i ovde :ROFLMAO:

Znači za sad imamo:
Boris Subotić
Filip Baloš
Hurricane 2
Lena Stamenković
Savo Perović
Stefan Zdravković
Tara

Oni koji su spomenuti, mogući:
Džordži
Gift
Klon
Lena Čolak
Maja Nikolić
Nenad Osmanović + Aleksandar Simić
Rocher Etno Band
Teodora Džehverović
Tijana Bogićević

Da li ima još neko ko nije spomenut ili da je neko iz kategorije mogućih potvrđen?

Valjda Buc Kesidi zbog storija na Insta :)
I možda Nucci (vise kao autor) zbog 7777 storija gde najavljuje neki presedan u martu 😀

be -be be- be ko je j-be :ROFLMAO:

lubrikanti, pa pa dijamanti .... zovu iluminati ...............samo jako :LOL:

e pa nije ni tako loš taj mini spiskić ..ima tu i po koje m_do

Očekuejm ozbiljan ali ozbiljan popis do julijanske NG.

Znači za sad imamo:
Boris Subotić
Filip Baloš
Hurricane 2
Lena Stamenković
Savo Perović
Stefan Zdravković
Tara

Oni koji su spomenuti, mogući:
Džordži
Gift
Klon
Lena Čolak
Maja Nikolić
Nenad Osmanović + Aleksandar Simić
Rocher Etno Band
Teodora Džehverović
Tijana Bogićević

Da li ima još neko ko nije spomenut ili da je neko iz kategorije mogućih potvrđen?
Tebra, Gift nije eto tako spomenut vec ce zaista i ucestovavati. Pesmu je vec otpevao pre par dana u jednom klubu na Novom Beogradu i pozvao ljude da glasaju za njega na Beoviziji a ja imam 1minut pesme snimljen telefonom.

Gift očito ima štelu na RTS-u da upada na Beoviziju, svako malo, kao i neki drugi. Možda i ne. Videćemo.
Sve u svemu ne znam kakvu pesmu čovek ima, ali ako se referiramo na ono što je do sada uradio NIJE za ESC.
Hvala njemu na požrtvovanosti i slobodnom duhu ali ipak ne hvala.

Realno Gift je podrumara, ali ne treba da se stavlja u istu rečenicu sa, recimo, Tinom i Lolom Amvon, Rocher Etno Bendom, Srđanom Lazićem itd.

Ljudi zaboravljaju da su bili 2. u polufinalu sa Sarom Jo, da su pokidali kod žirija i da su sasvim solidno prošli u televote / u. Čak 7 poena su imali više od 3. mesta.
Tebra, Gift nije eto tako spomenut vec ce zaista i ucestovavati. Pesmu je vec otpevao pre par dana u jednom klubu na Novom Beogradu i pozvao ljude da glasaju za njega na Beoviziji a ja imam 1minut pesme snimljen telefonom.
Dobro, zato i pitam ima li šta potvrđeno. Skinuo sam tam sa spiska pošto izgleda da se ipak nije prijavila za ovo izdanje, šteta.

Što se tiče formata, zašto recimo umesto 5 random članova žirija ne bi imali 5 regionalnih žirija.

Beograd (za Beograd), Novi Sad (za Vojvodinu), Niš (za Južnu i Istočnu Srbiju), Kragujevac (za Šumadiju i Zapadnu Srbiju) i Kosovska Mitrovica (za Kosovo). Može tu i da se udene neki za "dijasporu", tipa Banja Luka ili Podgorica, ili pravu dijasporu poput Beča. Ipak nam od njih zavisi televote na takmičenju:).

U Portugaliji na Festival da Canção i u Hrvatskoj na Dori imaju regionalne žirije,pa što ne bi i mi?Slažem se sa vama potpuno!

Što se tiče formata, zašto recimo umesto 5 random članova žirija ne bi imali 5 regionalnih žirija.

Beograd (za Beograd), Novi Sad (za Vojvodinu), Niš (za Južnu i Istočnu Srbiju), Kragujevac (za Šumadiju i Zapadnu Srbiju) i Kosovska Mitrovica (za Kosovo). Može tu i da se udene neki za "dijasporu", tipa Banja Luka ili Podgorica, ili pravu dijasporu poput Beča. Ipak nam od njih zavisi televote na takmičenju:).
Najbolje svi okruzi, njih 24+ BG+ Kosovo (ukupno 26), svuda po tri člana žirija (do 25, 25- 50 i preko 50 godina)...što je maksimalno 312 poena...To da bude 50 % svih glasova, 25 % da budu SMS glasovi iz Srbije, a preostalih 25 % online gde bi glasala i dijaspora i strani fanovi...

Ps. Greškom prilikom prvog kucanja sam stisnuo Report...

Regionalni ziri mi je glupost skroz
Ja bih kod nas samo uveo da bude 10 clanova zirija (koji su iole afirmisani ili into ESC) + da svako samo kaze kome ide 12 poena, a ne 8, 10, 12 - predugo traje
Mozda eto jedino internacionalni ziri da tipa budu odabrani sefovi delegacija npr Spanije, Albanije, Litvanije sa kojim je vec Anja dobra , to bi bilo kul skroz da oni glasaju pa da bude 25% inter 25% srp ziri

Status
Not open for further replies.
Back