Zavede me i nestadeIvan samo čačne i nestane
Zavede me i nestadeIvan samo čačne i nestane
Video sam to. Ne privlači me. Možda ako bude bila totalno slobodna tema pa da prijavim BEBE BEBE KO TE J..E od Elektrice.Takmičite se i vi na FSC-u ,kul nam je tamo![]()
Oprobaj se možda ti se svidiVideo sam to. Ne privlači me. Možda ako bude bila totalno slobodna tema pa da prijavim BEBE BEBE KO TE J..E od Elektrice.![]()
Petar, Majsta i ja - vece staracaJao sad mi što smo došli na forum početkom ove godine prestajemo da budemo novajlije jer postoje novije novajlije![]()
Leontina jos moze da napise pesmetinu ali ako hoce. Ona limunada za Tijanu prosle godine je očigledno radjena preko one stvari
To me jedino cudi, prosle godine su objavili na Instagramu reels kako su krenuli da preslusavajuRts nije objavio članak da je komisija sela i preslušala pesme?
Nisam shvatio, jer se ovde govori o pesmi koju je poslao ili o ranijim njegovim pesmama?Poslušah upravo Stefana Zdravkovića koji se prijavio za PZE ili Beoviziju (videcemo naziv), pesmu su radili Dušan Bačić- kompozitor i Dejan Nikolić - producent.
Ono što je rekao da je pesma u domenu World musica, spoj i etna i popa ali sa primesama roka. Tako bi je najkrace opisao on a etno nije mogao da izostavi jer to je deo njega.
Iako još nije objavljen spisak učesnika, dodaje da je najozbiljnije pristupio PZE projektu sa svojim timom i da uveliko rade na detaljima svega.
Deluje mi jako ubedjeno i optimistično da upada u tih 36, 24...
Pesmu koju je objavio pre nedelju dana (meni tek solidna i ništa više od toga), nije za samo takmičenje, Bogu hvala.![]()
pa princ od VranjeA ko je taj?
Svoju zvanicno prvu pesmu objavio je pre nedelju dana sa timom koji je radio i na njegovoj beovizijskoj. Beovizijska nije objavljena jos.Nisam shvatio, jer se ovde govori o pesmi koju je poslao ili o ranijim njegovim pesmama?
Pa ja da sam u Ogae ja bi se smuvo bre sa nekim iz RTS, samo da bi bio ovde faca![]()
Sad je samo ,, Princ" bez Vranje, dodaje.pa princ od Vranje