Pesma Evrovizije 2023 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Obožavam Mariju Š. al mišljenja sam da preterašte sa hvalospevom novoobjavljene pesme.

Omikron, pa i ja sam se pridružio forumu (doduše starom) još krajem 2009. :)

Rts nije objavio članak da je komisija sela i preslušala pesme?

Leontina jos moze da napise pesmetinu ali ako hoce. Ona limunada za Tijanu prosle godine je očigledno radjena preko one stvari

Bukvalno mi je trebalo par sekundi da se setim da je Tijana bila na BVZ prošle godine...

Ja sam bas sinoc pogledao rekapitulaciju PZE finala i Tijana je bas bila nebitna. Ali hteo bih da napomenem da smo imali bas dobro finale, raznovrsnu ponudu pesama, mnogi izvodjaci su se potrudili oko nastupa, neki i pokidali, stvarno je sve lepo izgledalo za balkanske standarde. Npr. kad uporedim sa Albanijom na koju sam takodje bacio pogled sinoc, ono kao da je snimano pocetkom 2000.

Poslušah upravo Stefana Zdravkovića koji se prijavio za PZE ili Beoviziju (videcemo naziv), pesmu su radili Dušan Bačić- kompozitor i Dejan Nikolić - producent.
Ono što je rekao da je pesma u domenu World musica, spoj i etna i popa ali sa primesama roka. Tako bi je najkrace opisao on a etno nije mogao da izostavi jer to je deo njega.
Iako još nije objavljen spisak učesnika, dodaje da je najozbiljnije pristupio PZE projektu sa svojim timom i da uveliko rade na detaljima svega.
Deluje mi jako ubedjeno i optimistično da upada u tih 36, 24...
Pesmu koju je objavio pre nedelju dana (meni tek solidna i ništa više od toga), nije za samo takmičenje, Bogu hvala. 😉

Poslušah upravo Stefana Zdravkovića koji se prijavio za PZE ili Beoviziju (videcemo naziv), pesmu su radili Dušan Bačić- kompozitor i Dejan Nikolić - producent.
Ono što je rekao da je pesma u domenu World musica, spoj i etna i popa ali sa primesama roka. Tako bi je najkrace opisao on a etno nije mogao da izostavi jer to je deo njega.
Iako još nije objavljen spisak učesnika, dodaje da je najozbiljnije pristupio PZE projektu sa svojim timom i da uveliko rade na detaljima svega.
Deluje mi jako ubedjeno i optimistično da upada u tih 36, 24...
Pesmu koju je objavio pre nedelju dana (meni tek solidna i ništa više od toga), nije za samo takmičenje, Bogu hvala. 😉
Nisam shvatio, jer se ovde govori o pesmi koju je poslao ili o ranijim njegovim pesmama?

Momak sa nikom Petar11

Bravo Bravo Bravo !!!

zapamtio sam lika još kad je Sanja Vučić išla prvi put na esc. Donosio je sve prve i prave informacije, samo je to bilo na jednoj drugoj strranci.
Tada je prvi čuo pesmu i detaljno je opisao. I bi tako. Rečeno-učinjeno.

Forumaši - mile držte se njega,. to je naša zlatna koka za sve pravosnažne informacije sa RTS-a :)

Meni je samo fascinantno jel ko šmirgla ovaj naš Ogae.... pa zar je moguće da oni ne mogu da iskopaju jednu jedinu informaciju iz toga RTS-.a. I da od njih dobijemo ne prve nego tamo neke predzadnje informacije ili šipak uvek.. Evo to mi nikad neće biti jasno.

Pa ja da sam u Ogae ja bi se smuvo bre sa nekim iz RTS, samo da bi bio ovde faca :ROFLMAO:

A ko je taj?
pa princ od Vranje

Last edited:
Nisam shvatio, jer se ovde govori o pesmi koju je poslao ili o ranijim njegovim pesmama?
Svoju zvanicno prvu pesmu objavio je pre nedelju dana sa timom koji je radio i na njegovoj beovizijskoj. Beovizijska nije objavljena jos.
Bačic je radio Nedinu ,,Bombu" , Ani Milenkovic(zaboravih ime pesme) za Beoviziju... tri čaše, tarapanu itd.

Ako je Princ (ex od Vranje) :) to najvio a vidimo da jeste, to bi zaista moglo biti nešto jako ali jako dobro. Posebno melodijski.
Od njega očekujem baš dosta i on nije od persona koje su tu onako, pa kako bude. On puca visoko i pazi na svaki detalj.
I sigurno je da se spremao za ovo minimum još od prošle Beovizije. Što kažu peglao sa svojim timom svaki detalj.

Status
Not open for further replies.
Back