Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Sećam se SareJo 2013. godine, u grupi Moje 3, bila je vokalno ubedljivo najslabija karika...Nevena je dobra za visine, a ona treća, ne sećam se imena sada, možda i najkompletnija pevački...

Meni nikako ne leži ta pesma SaraJo - "Muškarčina", ne dopada mi se sama kompozicija, odnosno njena struktura a ni vokal izvođača nažalost, nije ni kristalno čist, a nije ni sa nekim elementom i primesom koju bih izdvojio .. :(
Ni tekst me nije oduševio..ne znam...
ma čista srpska cajkuša ufurana u dark spirit, reinkarnirala čoček i umotala ga u perverziju :p

drugim rečima nasrnula je narodnu baštinu :cool:
društva za zaštitu tradicije će tek reagovati :ROFLMAO:

Danas smo zaključili:

Zorja - Pobožna hrišćanka, reinkarnacija Isusa Hrista, predstavnica naroda i svega što je lepo i dobro. Za nju će glasati svaki pravi pobožni Srbin hrišćanin patriota 🙏

Sara - Satanista, reinkarnacija Lucifera, predstavnica sotone i svega lošeg, razvrata, bluda, nemorala. Za nju će glasati svaki pravi satanista i ljudi sumnjivog morala 👹

Stavite 😲 ako ste za predstavnicu dobra, Zorju
Stavite 😡 ako ste za predstavnicu zla, Saru

Nekome je tekst maestralan, a meni je čista glupost i kad krene ono tO jE mOjA mUšKaRčInA odmah mi proradi krindžna žlezda.
To je okej, svi imamo svoje utiske i viđenja, loše je proglašavanje istih za ultimativnu istinu.

Pravoslavni hrišćani i treba da podrže Зорју. 😔
Kako kad je Zorja staroslovenska boginja (ono for real pod tim imenom), to je dakle paganizam i bezbožništvo, suprotno hrišćanstvu i pravoslavlju😋

To je okej, svi imamo svoje utiske i viđenja, loše je proglašavanje istih za ultimativnu istinu.

Kako kad je Zorja staroslovenska boginja (ono for real pod tim imenom), to je dakle paganizam i bezbožništvo, suprotno hrišćanstvu i pravoslavlju😋
Confused Thinking GIF

Pravoslavni hrišćani i treba da podrže Зорју. 😔
Realno, imamo dve opcije:
Zorja satanistkinja se oslobađa stega i živi život bez pravila, u punoj slobodi.
Zorja hrišćanka se oslobađa ovozemaljaskih stega izazvanih grešnim telom i mislima i pridružuje se Isusu u večnom životu.

Dakle živa Zorja satanistkinja, anđeo Zorja hrišćanka.

And that, kids, is how I ended up in Kuriru

Ako niste do sada shvatili i nećete...........
Protiv Sare nemam ništa al volim da trolam Sarine fanice, pogotovo ovde jer su nadrelane u glorifikaciji njene pojave :ROFLMAO::ROFLMAO:

Ako niste do sada shvatili i nećete...........
Protiv Sare nemam ništa al volim da trolam Sarine fanice, pogotovo ovde jer su nadrelane u glorifikaciji njene pojave :ROFLMAO::ROFLMAO:
Meni dosadno jer znam kako će reagovati ovdašnje fanice. Ali da imamo veliki broj novih trolovao bih. 😂

Status
Not open for further replies.
Back