Meni proradi nesto drugoNekome je tekst maestralan, a meni je čista glupost i kad krene ono tO jE mOjA mUšKaRčInA odmah mi proradi krindžna žlezda.
ma čista srpska cajkuša ufurana u dark spirit, reinkarnirala čoček i umotala ga u perverzijuMeni nikako ne leži ta pesma SaraJo - "Muškarčina", ne dopada mi se sama kompozicija, odnosno njena struktura a ni vokal izvođača nažalost, nije ni kristalno čist, a nije ni sa nekim elementom i primesom koju bih izdvojio ..
Ni tekst me nije oduševio..ne znam...
Treća je Sobna Lampa.Sećam se SareJo 2013. godine, u grupi Moje 3, bila je vokalno ubedljivo najslabija karika...Nevena je dobra za visine, a ona treća, ne sećam se imena sada, možda i najkompletnija pevački...
I nakon one cike na kraju, pesma se završava sa preizraženo grubim SPORTSKI POZDRAVKada shvatite da tekst govori o vezi dva biseks sport tipa on dobija na svom znacaju![]()
To je okej, svi imamo svoje utiske i viđenja, loše je proglašavanje istih za ultimativnu istinu.Nekome je tekst maestralan, a meni je čista glupost i kad krene ono tO jE mOjA mUšKaRčInA odmah mi proradi krindžna žlezda.
Kako kad je Zorja staroslovenska boginja (ono for real pod tim imenom), to je dakle paganizam i bezbožništvo, suprotno hrišćanstvu i pravoslavljuPravoslavni hrišćani i treba da podrže Зорју.![]()
Sad je sve jasno.3(prsta)орја
To je okej, svi imamo svoje utiske i viđenja, loše je proglašavanje istih za ultimativnu istinu.
Kako kad je Zorja staroslovenska boginja (ono for real pod tim imenom), to je dakle paganizam i bezbožništvo, suprotno hrišćanstvu i pravoslavlju![]()
Realno, imamo dve opcije:Pravoslavni hrišćani i treba da podrže Зорју.![]()
Meni dosadno jer znam kako će reagovati ovdašnje fanice. Ali da imamo veliki broj novih trolovao bih.Ako niste do sada shvatili i nećete...........
Protiv Sare nemam ništa al volim da trolam Sarine fanice, pogotovo ovde jer su nadrelane u glorifikaciji njene pojave![]()