Obožavam teI takođe, u ovom naletu oduševljenja oko potencijalnog lezbo otkrovenja, mogu slobodno da zaključim da su svi koji glasaju za nekog ko nije Sara homofobni. U ovom našem mikrouniverzumu ovde autohomofobni
.
Lezz go Sara!
"ja volim volim da da preteram ne zameri"![]()
Tekst je genijalan.Meni je tekst maestralan, ne zbog Sare, nego jer se dobro uklapa u atmosferu matrice, i jer i inače volim liriku Bojane Vu.
pa jeste za devijacije savršen, ne bi se nikad bunio da sam u dark klubićuTekst je genijalan.
Uklapa se jer satanizam kao takav (ne iz ugla hrišćanstva, nego iz sopstvene filozofije koju bar vole da predstavljuju) predstavlja potpuno oslobođenje od svih stega i pravila. Dakle to nije suprotnost hrišćanstvu u smislu 10 Božjih zapovesti o tome da budeš dobar i 10 Sataninih zapovesti o tome da budeš zao, nego 10 Božjih zapovesti kako da se ponašaš i Satanino Otkači kači, sa mnom do ludila.View attachment 219
Sada se već opasno blamiraš i kompromituješ ili je u pitanju realna dijagnoza ..
Ajde obajsni ti nama ovde i sada ako želiš kako se tekst pesme Zorje uklapa u satanizam... haha
kava zamene teza na koontu Sare haha ..... pa ti si psihološki siromačniji nego što je ovde iko mogao da predpsotavi.
to možda iz neke neoliberalne agendeUklapa se jer satanizam kao takav (ne iz ugla hrišćanstva, nego iz sopstvene filozofije koju bar vole da predstavljuju) predstavlja potpuno oslobođenje od svih stega i pravila. Dakle to nije suprotnost hrišćanstvu u smislu 10 Božjih zapovesti o tome da budeš dobar i 10 Sataninih zapovesti o tome da budeš zao, nego 10 Božjih zapovesti kako da se ponašaš i Satanino Otkači kači, sa mnom do ludila.
Ne moze se svakom sve dopasti.Meni nikako ne leži ta pesma SaraJo - "Muškarčina", ne dopada mi se sama kompozicija, odnosno njena struktura a ni vokal izvođača nažalost, nije ni kristalno čist, a nije ni sa nekim elementom i primesom koju bih izdvojio ..
Ni tekst me nije oduševio..ne znam...
zar smo sumnjali .... što bi rekao onomad Julijan na jednom X forumu ...ti si dečec na dark straniSatanizam je skroz ok![]()
Svakako sam obrazovaniji od tebe, barem u sferama kulture i medija, a pride i filozofije, politike, umetnosti i književne teorije. I nisam dužan da objašnjavam zapažanja, koja mogu a i ne moraju da budu tačna, isto kao i tvoja. Satanizam svakako naglašava vrednost pojedinca nad kolektivom, oslobođanje od suvišnih društvenih stega i crpljenje moralnih načela iz unutrašnje snage, pročitaj nekad nešto o tome pa ćeš videti.View attachment 219
Sada se već opasno blamiraš i kompromituješ ili je u pitanju realna dijagnoza ..
Ajde obajsni ti nama ovde i sada ako želiš kako se tekst pesme Zorje uklapa u satanizam... haha
kava zamene teza na koontu Sare haha ..... pa ti si psihološki siromačniji nego što je ovde iko mogao da predpsotavi.
Taman posla..Ne moze se svakom sve dopasti.
Pričaj ti šta hoćeš, ali crno opet postaće crveno.to možda iz neke neoliberalne agendea u svrhu postavljanja stvari naopačke... crno je belo a tmano je svetlo...
There, I fixed itIdi VIŠE u dark klubiće pa ćeš MANJE posle na silu da pronalaziš u pesmama