Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
I takođe, u ovom naletu oduševljenja oko potencijalnog lezbo otkrovenja, mogu slobodno da zaključim da su svi koji glasaju za nekog ko nije Sara homofobni :D. U ovom našem mikrouniverzumu ovde autohomofobni :D.

Lezz go Sara!
Obožavam te ❤️🤣

• Love
Reactions: FFM
View attachment 219

Sada se već opasno blamiraš i kompromituješ ili je u pitanju realna dijagnoza ..
Ajde obajsni ti nama ovde i sada ako želiš kako se tekst pesme Zorje uklapa u satanizam... haha

kava zamene teza na koontu Sare haha ..... pa ti si psihološki siromačniji nego što je ovde iko mogao da predpsotavi.
Uklapa se jer satanizam kao takav (ne iz ugla hrišćanstva, nego iz sopstvene filozofije koju bar vole da predstavljuju) predstavlja potpuno oslobođenje od svih stega i pravila. Dakle to nije suprotnost hrišćanstvu u smislu 10 Božjih zapovesti o tome da budeš dobar i 10 Sataninih zapovesti o tome da budeš zao, nego 10 Božjih zapovesti kako da se ponašaš i Satanino Otkači kači, sa mnom do ludila.

Meni nikako ne leži ta pesma SaraJo - "Muškarčina", ne dopada mi se sama kompozicija, odnosno njena struktura a ni vokal izvođača nažalost, nije ni kristalno čist, a nije ni sa nekim elementom i primesom koju bih izdvojio .. :(
Ni tekst me nije oduševio..ne znam...

Uklapa se jer satanizam kao takav (ne iz ugla hrišćanstva, nego iz sopstvene filozofije koju bar vole da predstavljuju) predstavlja potpuno oslobođenje od svih stega i pravila. Dakle to nije suprotnost hrišćanstvu u smislu 10 Božjih zapovesti o tome da budeš dobar i 10 Sataninih zapovesti o tome da budeš zao, nego 10 Božjih zapovesti kako da se ponašaš i Satanino Otkači kači, sa mnom do ludila.
to možda iz neke neoliberalne agende :ROFLMAO: a u svrhu postavljanja stvari naopačke... crno je belo a tmano je svetlo...

glupost..gruvanje gluposti i bezobrazluk
ma bež tamo

View attachment 219

Sada se već opasno blamiraš i kompromituješ ili je u pitanju realna dijagnoza ..
Ajde obajsni ti nama ovde i sada ako želiš kako se tekst pesme Zorje uklapa u satanizam... haha

kava zamene teza na koontu Sare haha ..... pa ti si psihološki siromačniji nego što je ovde iko mogao da predpsotavi.
Svakako sam obrazovaniji od tebe, barem u sferama kulture i medija, a pride i filozofije, politike, umetnosti i književne teorije. I nisam dužan da objašnjavam zapažanja, koja mogu a i ne moraju da budu tačna, isto kao i tvoja. Satanizam svakako naglašava vrednost pojedinca nad kolektivom, oslobođanje od suvišnih društvenih stega i crpljenje moralnih načela iz unutrašnje snage, pročitaj nekad nešto o tome pa ćeš videti.
Koliko se Muškarčina može povezati sa splavovima, e taman isto toliko može i Zorja sa satanizmom, nimalo ili potpuno 😉 I ti mnogo opasnije ovde menjaš teze i proglašavaš koješta 😁
Idi manje u dark klubiće koje ćeš posle na silu da pronalaziš u pesmama, čitaj više i ne bavi se tuđom psihološkom sirotinjom 😊

to možda iz neke neoliberalne agende :ROFLMAO: a u svrhu postavljanja stvari naopačke... crno je belo a tmano je svetlo...
Pričaj ti šta hoćeš, ali crno opet postaće crveno.
Zataškano biće otkriveno.

Reveal Miz Cracker GIF by RuPaul's Drag Race

Status
Not open for further replies.
Back