Pesma Evrovizije 2023 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Eto rešenja... Učlani se u OGAE :LOL:
Hoću Hoću mislim odmah Oliveru da izvedem na večeru, onako na finjaka po našoj laloškoj liniji :p:)
al zato mi i ne treba Ogae. Imam jednu prijateljicu sa fakulteta koja se druži sa Oliverom .

Samo da ne odustane pred početak takmičenja kao ove godine, pa da njegovu pesmu preuzme Neda Ukraden :ROFLMAO:

Momak sa nikom Petar11

Bravo Bravo Bravo !!!

zapamtio sam lika još kad je Sanja Vučić išla prvi put na esc. Donosio je sve prve i prave informacije, samo je to bilo na jednoj drugoj strranci.
Tada je prvi čuo pesmu i detaljno je opisao. I bi tako. Rečeno-učinjeno.

Forumaši - mile držte se njega,. to je naša zlatna koka za sve pravosnažne informacije sa RTS-a :)

Meni je samo fascinantno jel ko šmirgla ovaj naš Ogae.... pa zar je moguće da oni ne mogu da iskopaju jednu jedinu informaciju iz toga RTS-.a. I da od njih dobijemo ne prve nego tamo neke predzadnje informacije ili šipak uvek.. Evo to mi nikad neće biti jasno.

Pa ja da sam u Ogae ja bi se smuvo bre sa nekim iz RTS, samo da bi bio ovde faca :ROFLMAO:
Hhaha, svaka cast onda na pamcenju. Znam i na kojem je forumu bilo. Ako se ne varam na eurosong.hr :)

Princ je odustao jer mu se ta pesma nije svidela a posebno nije hteo da bude samo učesnik nego ozbiljan kandidat.
Naravno izgovori kako, šta, zbog čega i nisu bitni, pogotovo ne sada. Bilo pa prošlo.
Sad je napravio očito stavr koju je hteo i spreman je da uzleti . Momak ima fascinantne vokalne sposobnosti.

Hhaha, svaka cast onda na pamcenju. Znam i na kojem je forumu bilo. Ako se ne varam na eurosong.hr :)
da da...... ti sve znaš kralju , ti si naša svetla tačka i uzdanica za informacije :p :)

Jedno tehničko pitanje, jel mogu da se na forumu postavljaju fajlovi u .mp4 formatu? Kaže da mi ne prihvata .mp4 format kad kliknem "insert video"

Mislim da ne mogu, jedino da napraviš gif ukoliko je fajl kraći.

Jedno tehničko pitanje, jel mogu da se na forumu postavljaju fajlovi u .mp4 formatu? Kaže da mi ne prihvata .mp4 format kad kliknem "insert video"
Samo administrator i globalni moderator mogu. Ostalima se preporučuje da stave link do videa ako je na nekoj od društvenih mreža ili YouTube-u.
Meni je samo fascinantno jel ko šmirgla ovaj naš Ogae.... pa zar je moguće da oni ne mogu da iskopaju jednu jedinu informaciju iz toga RTS-.a. I da od njih dobijemo ne prve nego tamo neke predzadnje informacije ili šipak uvek.. Evo to mi nikad neće biti jasno.
I da se nešto zna, nije sve za javnost. Ovako neki izvođači sami objave ako su se prijavili, neko mimo toga provuče neku informaciju, od kojih obično manje od 5% ima veze sa istinom, ostalo baš i ne. Što manje očekivanja, više ćete biti zadovoljni spiskom kada izađe. A ko isključivo očekuje Cecu, Jecu, Micu, on će se možda razočarati kada vidi neku "Lolu" ili "Peru".

Samo da ne odustane pred početak takmičenja kao ove godine, pa da njegovu pesmu preuzme Neda Ukraden :ROFLMAO:
Samo da se ona ne ‘maskira’. Mi pomislimo da je to u stvari on, a kad skine periku bude momenat TO SAM JA, NEDA. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Filip Baloš je ko???
Ne znam šta znači takvo pitanje, možeš na dva klika da proveriš.

Sve pesme su danas preslusane. Sutra ide drugi krug slusanja i da se suzi krug. Dosta alternativaca i bendova je medju prijavljenim, od cega malo i lude.
Koliko se dugo slušalo? Da provalimo po minutaži koliko je pesama prijavljeno:geek:.

Status
Not open for further replies.
Back