Pesma Evrovizije 2023 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Hurricane ft Klon može biti interesantno... Doduše za onu dvojicu iz Klon-a je Boom Pavarotti Nikolić vokalna veličina

Iskreno, mislim da je greska sto su Klon i Hurricane2 u duetu. Bice to konfuzno, previse ljudi i vokala na sceni. A znamo kako funkcionisu, svako ce morati neki deo da otpeva. Bice kao kad na jesc-u daju takmicarima da otpevaju oficijalnu pesmu 🤣

Nemanja Antonic zeljan ESC scene a zna da sa ona dva balvana nema sanse jer bi morao sam da peva sve.

Muske Boom Nikolic. Jebozovni ali talenta bez.

• Like
Reactions: FFM
Mnogo je 6 za scenu, a još treba da budu podjednako zastupljeni je nemoguće.

Kada imaš bend od 6 barem se zna šta je čija dužnost, pevač drži primat, a ovi za gitarom i kladijaturom samo treba da vajbuju uz pesmu, bitni ko semafor u GTA.

Skeptičan sam oko njih. Od trenutnih imena jedino sa sigurnošću mogu reći da će Angellina, Boris Subotić i Filip Baloš imati dobre pesme (ili bar dobro uklopljene).

Previše je Hurricane 2 i Klon, ne znam što im to treba, kad su Bugari 2018. sa sjajnom pjesmom očajno izgledali na sceni dok svako otpjeva po malo, kako će tek ovde biti

Da li mozda neko zna kome je Ivan Simic radio pesmu za PZE? U jednom lajvu na TT je rekao da je radio nekome pesmu.

Ko je Ivan Simić?

Onaj tiktoker što je bio u ZG? Pa on je jedino sebi mogao da radi pesmu :LOL:

Kao što rekoh, najverovatnije sebi nego možda nije hteo sve da otkrije. Ne znam kome bi on mogao da napravi pesmu, a da je ozbiljan izvođač. Jedino onda ili nekom anonimisu ili kolegi/nici sa TT ili YT...

Status
Not open for further replies.
Back