Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Pa nije problem duzina pesme nego sto izgleda kao da se zavrsi pred kulminaciju.

E a zanima me isto kako ce Sara onaj kraj da otpeva kad joj ide i whistle i njen glas, da se ne zakaci zbuni tu 😃
Ja mislim da neće da joj bude nikakav problem, na MAC nagradama 2020. i ispred Skupštine sad je rokala te whistle note i vriskove najopuštenije.

Pa nije problem duzina pesme nego sto izgleda kao da se zavrsi pred kulminaciju.
Jasno, nego eto samo ideja, to može efektno da se reši i malo raznolikijim aranžmanom tokom pesme i nekim boom ili ethereal momentom negde u drugoj polovini pesme u okviru već postojećeg trajanja.

Neko je opet stavio prvobitni Origami na yt i to je bila još kraća verzija od ~2.16
Tamo mi lepše zvuči refreni, nekako su čistiji.

omg onda možda neće biti Dane u revijalu da nas počasti vanserijskim kaverima ESC hitova 😒

Pa RTS obicno stavi bivseg predstavnika.
Da, mada taj uslov ispunjava solidna grupica ljudi, ne samo Danica
Tu su razne varijante moguće, od Marije Š, preko Bojane S, pa do Tijane B

Što tebe, oćemo i drugi! Želimo poll na forumu ko od ovdašnjih forumaša treba da bude taj član žirija 😁

• Love
Reactions: Mrm
Malo da promovišemo Biber :)

Sleva nadesno: Nebojša Brdarić (duduk, frula - bio i na Beoviziji 2018), Bojana Brdarić (vokal), Lena Kuzmanović (violina, vokal - bek vokal za CG na ESC 2015 i 2018 i Srbiju 2016, članica Osmog vazduha na Beoviziji 2018), Kalina Panić (vokal - bila vokal i na Beoviziji 2018) i Rastko Aksentijević (gitara - Beovizija 2006, Beovizija 2018, ESC SCG 2004).​

gmrLF5f.jpg

Bajaga o tome kako je došlo do saradnje sa Rastkom na dve pesme, za Biber i Dušana Svilara.
Poslednjih godinu i po dana delimo prostorije za vežbanje sa grupom "Biber", mada sviramo različitu vrstu muzike. Rastko Aksentijević mi je doneo jednu veoma lepu etno-pesmu sa tekstom na staroslovenskom jeziku, koji niko nije razumeo. Onda sam ja napravio klasičnu ljubavnu pesmu na savremenom srpskom jeziku. Onda mi je Rastko poslao klasičnu pop baladu, odsviranu na klaviru i pitao da li bi mogao nešto da uradim oko teksta. Napisao sam lep tekst, još bolje ga je otpevao Dušan Svilar, a Aleksandar Lokner je svirao klavir. Na nacionalni izbor idem sa dve pesme i takmičim se sam protiv sebe.

Sarin nastup će biti katabazni dark nastup ... crvena svetla u pozadini ,scena crna ,mnogo dima... laseri

u jednoj ruci će držti bič a u drugoj policajske lisice
polako ide , primiči se ka sredini scene ..

a na sredini scene REKVIZITA

ogroman krevet a na njemu muškarčina razbacana u slip gaćama :love::ROFLMAO::ROFLMAO:

u pozadini neke kokumbine izvode devijante pokrete...
Sara je na vrhuncu ... viče i dahće HOĆU HOĆU... :p
to je tako ..kako bih rekao?

hmmm

deja vu!

Status
Not open for further replies.
Back