Ja mislim da neće da joj bude nikakav problem, na MAC nagradama 2020. i ispred Skupštine sad je rokala te whistle note i vriskove najopuštenije.E a zanima me isto kako ce Sara onaj kraj da otpeva kad joj ide i whistle i njen glas, da se ne zakaci zbuni tu![]()
Jasno, nego eto samo ideja, to može efektno da se reši i malo raznolikijim aranžmanom tokom pesme i nekim boom ili ethereal momentom negde u drugoj polovini pesme u okviru već postojećeg trajanja.Pa nije problem duzina pesme nego sto izgleda kao da se zavrsi pred kulminaciju.
Da, mada taj uslov ispunjava solidna grupica ljudi, ne samo DanicaPa RTS obicno stavi bivseg predstavnika.
Poslednjih godinu i po dana delimo prostorije za vežbanje sa grupom "Biber", mada sviramo različitu vrstu muzike. Rastko Aksentijević mi je doneo jednu veoma lepu etno-pesmu sa tekstom na staroslovenskom jeziku, koji niko nije razumeo. Onda sam ja napravio klasičnu ljubavnu pesmu na savremenom srpskom jeziku. Onda mi je Rastko poslao klasičnu pop baladu, odsviranu na klaviru i pitao da li bi mogao nešto da uradim oko teksta. Napisao sam lep tekst, još bolje ga je otpevao Dušan Svilar, a Aleksandar Lokner je svirao klavir. Na nacionalni izbor idem sa dve pesme i takmičim se sam protiv sebe.
to je tako ..kako bih rekao?Sarin nastup će biti katabazni dark nastup ... crvena svetla u pozadini ,scena crna ,mnogo dima... laseri
u jednoj ruci će držti bič a u drugoj policajske lisice
polako ide , primiči se ka sredini scene ..
a na sredini scene REKVIZITA
ogroman krevet a na njemu muškarčina razbacana u slip gaćama
u pozadini neke kokumbine izvode devijante pokrete...
Sara je na vrhuncu ... viče i dahće HOĆU HOĆU...![]()