Pesma Evrovizije 2023 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Upravo tako. Pesme Klona i Filarija su dosta starije (jednoj ima preko pola godine, drugoj skoro dve), dok nova postava Hurricane valjda teži probijanju na scenu, a to neće baš moći ako vrte samo jednu pesmu.

Filari sutra izbacuje novu pesmu, ali je u lajvu rekao da to nije pesma koja je prijavljena za PZE. Čak je rekao da još ne zna da li je prošao konkurs, što može da znači da ga nije ni prošao. Čudno bi bilo da RTS još uvek nije potencijalnim učesnicima javio da su na takmičenju

Pričali smo o pesmama od Klona, Hurricane i Filarija i ti si napisao ako su mogli Goca i Neda što ne mogu oni. 🤨
Pa ako su njih dve prijavile već objavljene pesme, zašto ne bi i Hurricane i Klon. Šta tu nije jasno?

Pa ako su njih dve prijavile već objavljene pesme, zašto ne bi i Hurricane i Klon. Šta tu nije jasno?
Jer je Pesma od Klona sa tog videa objavljena pre dozvoljenog perioda? Kao i Filarijeva pesma. Hurricane bi mogle, ali 200% sam siguran da neće ići sa tom pesmom, što je dobro, nije da imaju neke šanse za pobedu, ali s tim ne mogu ničemu da se nadaju.

Nisam mislio na Filarija.
A šta se sve dešava, koja se imena provlače, ništa me više neće iznenaditi.

S obzirom da imamo potvrdu da ce biti dva pf sta je neka gornja granica pesama koje mozemo da imamo? 40? 42?

Joj neće valjda 40, pa to je 20 pesama po polufinalu, to je previše i meni kao nekom fanu, šta tek opšta javnost da kaže.
Što neko reče samo bar da ne bude više od 2 x 18 🙏 (i to mi je onako malo natrpano al ajd kao)

2 pf po 24, mada to bi bas bilo previše.Ma ustvari sve preko 30 je puno.

Биће два полуфинала са по 100 песама, укупно 200 извођача. Отприлике толико музичара и има са српским пасошем и сви спискови су тачни, сви погодили, кристална кугла тачна, инсајдери рачни и сви срећни и задовољни. Победиће Венди ft Стефан Миленковић & Бора Чорба са песмом Завуко се мрав под сплав, коју су писале сестре Јакобсен и Миланов, док је стејџ креирала Саша Жан Баптист.

Status
Not open for further replies.
Back