Da daMeni RadoviÄka baÅ” ima vokal za tu pesmu.
I da je peva Fouzia kad se uda za SrbinaKako bih voleo da nas predstavlja neka pesma kao sto je "DESERT ROSE". Cheb Mami i Sting su tako dobru kombinaciju napravili i spojili istok i zapad. Tradicionalno i moderno. Ta pesma traje preko 20 godina i dalje je tako sveza i moderna. Da je bila na ESCu, sve 12tice bi pokupila. I dalje tvrdim da je to najbolja kombinacija ikada napravljena modernog i tradicionalnog, sve po meri. Tako bih voleo da mi nesto posaljemo, naravno uz najbolju produkciju.
Ne znam Å”to, ja sam bio u Malmeu. Bilo je dobro, a i pesama je bilo kao i svake godine za svaÄiji ukus...Ma samo da se 2013. nikad viÅ”e ne ponovi ni u kakvom smislu. Ta godina je celokupno sa sve ostalim pesmama i celom organizacijom za zaborav i za zakopati.
Slazem se, Luke Black je fenomenalan! od svih imena koja se provlace za ovu godinu, najvise se radujem Tari i Luke Black!Obožavam ovaj fan fiction!
Meni je Luke Black i dalje odliÄan izbor za nas, ali neverovatno koliko je omražen na ovom forumu. Pitam se samo zbog Äega.
To i on treba da se zapita.Obožavam ovaj fan fiction!
Meni je Luke Black i dalje odliÄan izbor za nas, ali neverovatno koliko je omražen na ovom forumu. Pitam se samo zbog Äega.
Finale bez bivse Juge, Sovjeti sahranili bivsu Jigu siromasna bina, pesme Boze me sacuvaj i sakloni, voditeljka iritantna (iskupila se 2016), pobednik predvidljiv, revijalni deo u finalu sacuvaj Boze, pokusaj komedije, pocetak oduzavanja takmicenja... Za zaborav i da se nikad vise ne ponovi.Ne znam Å”to, ja sam bio u Malmeu. Bilo je dobro, a i pesama je bilo kao i svake godine za svaÄiji ukus...
Scena je bila odliÄna, interval act isto..Meni su bile dobre pjesme,ali ono proglaÅ”enje pobjednika (tada po prvi put) prije kraja glasanja i objavljivanja onih prosjeka je baÅ” bezveze bilo.
Ja sam u detinjstvu živeo u Malmeu, imam rodbinu blisku tamo i sada, i prijatelje.. Tako da tamo sam iÅ”ao bez da razmiÅ”ljam.. SledeÄe godine u Kopenhagen nisam mogao da idem, inaÄe je to prekoputa Malmea, na 45 min vozom... Ali su se karte za finale jedva nalazile 2013... JoÅ” gore Äe biti u Liverpulu vrv..Meni je prva ESC godina gde sam pratio malo detaljnije sve (probe, koncerte, YT rangiranje fanova, posluÅ”ao i neke druge pesme sa nacionalnih izbora i td.. ) bila 2015. Te godine (2013) sam samo pratio Beosong i prvo polufinale, poÅ”to smo ispali nije mi bilo baÅ” interesantno da pratim finale, a i pisalo se da Danska pobeÄuje sigurno.