Pesma Evrovizije 2023 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Samo nek je veselo! Praznični duh, svaka čast praznicima, volimo praznike!

Ja rekoh da je napeto, a vi ništa

Ja sam iskusan forumas…jos od 2018. godine…tako da fejkara i neka novokomponovana tvorevina nisam…hocu svoj status u klubu 😂😂😂😂

Nema te pesme koju ona može da izvede. Jedino ako će da odrecituje nešto.
RTS je dosta dugo razmisljao da na ESC posalje Karleusinu rodjendansku cestitku, ali su shvatili da je starija od 1. septembra te da ne zadovoljava propozicije takmicenja.

Dzuuuuuuuliiii, Dzuliiiiii, a htio sam da dugo traje taj san….e jebiga sutra se zavrsava san…

Ledeno u smislu izolovanoati ljudi jednih od drugih, npr tokom korone.
Pa to je više kvazi ,,Moderno doba" u smislu ,,Novog normalnog" kakvo nam se zapravo i nameće sve više i sve intenzivnije a posebno u ove 3 godine plandemije.
Pesma je svakako Top ali ne verujem da je u demo verziji bila prijavljena na PZE pa povučena. Marija je dala dušu toj pesmi i sumnjam da bi u bilo čijij izvedbi i približno tako dobra i uspešna bila.

Pa to je više kvazi ,,Moderno doba" u smislu ,,Novog normalnog" kakvo nam se zapravo i nameće sve više i sve intenzivnije a posebno u ove 3 godine plandemije.
Pesma je svakako Top ali ne verujem da je ni u demo verziji bila prijavljena na PZE pa povučena. Marija je dala dušu toj pesmi i sumnjam da bi u bilo čijij izvedbi i približno tako dobra i uspešna bila.
Valjda je trebala da je na PZE peva Dzejla. Ali nisu stigli da zavrse papire za drzavljanstvo pa je onda Dzejla snimila Spartu, a Marija DObar vam dan

Status
Not open for further replies.
Back