Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Hmmm sta su to uopste zvezde na nasoj muzickoj sceni… mozda su se neka poznata imena i prijavila ali sa slabim pesmama ocigledno.
Bilo bi bas lepo da nas neko pozitivno iznenadi i postane zvezda 😉

Zna Olja šta radi, sigurno će biti dobro sve.

Ovako bez pjesama, za Anđu sam.

I da se još jednom osvrnem na kuglu. Ubeđen sam da je došlo do nekih izmena na spisku nakon kugline objave. Složite se, demantujte me…

Velikim imenima je ESC odavno izvan sfere interesovanja, na veliku žalost, i mislim da sa tim moramo da se pomirimo.
Vala bas. I nismo jedini, vise puta sam govorio o Nemcima, posto pratim njihovu muzicku scenu, na njihovom izboru se prijavljuju skroz kompletni anonimusi, od zvezda nigde nikoga.

A i receno je mnogo puta da je na ESCu skroz nebitno da li je izvodjac velika zvezda ili novajlija.

Meni je fascinantno, od 2018 godine kada se ovaj festival vratio, svake godine smo imali pa bar 2 velika imena. Ove godine kada smo svi ocekivali posle Konstraktinog uspeha da ima najvise velikih imena, desilo se suprotno, ove godine apsolutno nema nijedno ono veliko ime. Ipak ja ponavljam pobeda Ukrajine je dosta uticala na to. U ocima nasih najvecih zvezda ovo takmicenje je ispolitizovano i da je glasanje namesteno. Zato ne zele ni da rizikuju. Plus nemaju pesmu. Ceca, turbofolkerka ne moze 10 godina da snimi nove pesme, jer jednostavno nema ko da ih stvori...

Status
Not open for further replies.
Back