Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Bolje da se privikavamo na to da će Lukas možda biti pobednik. Naravno, dodata opcija jednoj od tri favoritkinje.

A što je ovo sa scenom .... par refelktora ko iz pakla i neka drvena binica koju su maznuli iz doma kulture u Pinosavi ...

Da da.... i ja bih isto dodao privakavajte sivu masu i na tu opciju.
Mi ne znamo kako će žiri da odglumi glasanje a publika je približno 50 % njegova samo a druga polovina na sve ostale
pa ti sad vidi hoćeš ili nećeš ...

nema te planete na kojoj bih podržao lukasa, bukvalno bi botovao protiv srbije svuda žao mi je

To je vrlo vrlo nezrelo.... baš me zanima koliko imaš godina...
U ovom slučaju ti ne podržavaš Lukasa nego svoju zemlju... ne moraš da podržavaš ali ni da radiš antikampanju
uostalom njemu ne može tako neki marginalac da naudi veruj mi.
Jedino što ti ostaje to je mržnja i frustracija. Pa malo poradi na tome.
..isto bi se tako ponašao radi svog dupeta i komfora i u ratu ...i izdao šta pre stugneš da bi tvoj ego i sujeta bili zadovoljeni.

I ja kontam da ta njegova televizija nije preterano gledana, plus je po koncepciji izrazito zabavno-muzička. Ovaj nesrećni prilog je verovatno retko ko i video, a ko jeste svakako ga nije ozbiljno shvatio sve i da je poverovao da je sadržaj tačan i neizmanipulisan.
Svakako je lepo da makar na društvenim mrežama upućeni skrenu pažnju.

Lukas verovatno može da bude prvi ili drugi na tvt, meni to deluje vrlo realno, al sreća pa postoji i žiri, koji će mu sasuti ~neke~ bodove, al sigurno uglavnom ne one najviše.

To je vrlo vrlo nezrelo.... baš me zanima koliko imaš godina...
U ovom slučaju ti ne podržavaš Lukasa nego svoju zemlju... ne moraš da podržavaš ali ni da radiš antikampanju
uostalom njemu ne može tako neki marginalac da naudi veruj mi.
Jedino što ti ostaje to je mržnja i frustracija. Pa malo poradi na tome.
..isto bi se tako ponašao radi svog dupeta i komfora i u ratu ...i izdao šta pre stugneš da bi tvoj ego i sujeta bili zadovoljeni.
tina ivanovic ceca GIF by FolkEstrada.hr

Status
Not open for further replies.
Back