Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Koliko sam skontao, voditeljska četvorka je ista kao i na Beoviziji 2020. (nek me neko ispravi ako grešim), a meni su oni tad bili okej onako i prijatni.

@Turbo_ESChaler
Ahaha, ta Ilona Shamanka/Šamanka snima klipove sa reakcijama na naše pjesme otkako smo vratili nacionalni izbor i poznata je po tome da je ili ravnodušna ili hejterski nastrojena na svaku našu stvar ali na neki humorističan način plus engleski joj je kriminalan pa kako čovjek da je ne zgotivi... :D Bio sam ubjeđen da je neka naša jer joj je ime sa ovih prostora ali kada sam joj ušao na instagram vidim da je iz Letonije wtf! :ROFLMAO:

@Turbo_ESChaler
Ahaha, ta Ilona Shamanka/Šamanka snima klipove sa reakcijama na naše pjesme otkako smo vratili nacionalni izbor i poznata je po tome da je ili ravnodušna ili hejterski nastrojena na svaku našu stvar ali na neki humorističan način plus engleski joj je kriminalan pa kako čovjek da je ne zgotivi... :D Bio sam ubjeđen da je neka naša jer joj je ime sa ovih prostora ali kada sam joj ušao na instagram vidim da je iz Letonije wtf! :ROFLMAO:
ma da...ona je teška vriska ..znam je unazad sa YT otprilke 10 ak godina. Redovan je komentator i fan esca.
više manje svi se zezaju na njene reakcije...a pogotovo je zanimljiva ljudima kako slaže face, pućka i kako govri engleski :ROFLMAO:

izgleda kao da je ispala iz nekog Kusturcinog filma , ludaja prava ...savršeno bi se uklopila u ovaj forum :ROFLMAO:

Last edited:
Da, bukvalno je uvijek mrzovoljna i nezainteresovano slaže presmiješne face kao da neko stoji iza nje sa puškom i tjera je da radi nešto što ona ne želi... :LOL: Boginja!

Sara ladno ima 2 postavljene Muškarčine na spotify , ovu koju je sama postavila i onu sa RTS-ovim coverom. Opet će da se dele streamovi na 2 mesta kao što je bilo sa HLV i LL

Boris Subotić otkrio da su mu lični favoriti Ivona, Sara, Anđelina i Mia, njihove pesme vrti. Što se tiče nastupa, neće ništa da otkriva pre polufinala, ali biće nešto zanimljivo što upotpunjuje priču pesme.

Srpski mediji in a nutshell.
Ovo funkcioniše na našim televizijama i kad su posredi mnogo ozbiljnije teme, pa što se i oni ne bi poslužili istom praksom.
Već dugo se niko ne libi da se koristi najprovidnijim lažima. To što se laž dokazuje doslovno jednim klikom nikoga ne uznemirava. Bitno je da odradi posao.
To što je beskrajno jadno, takođe ne uznemirava. Opušteno.

Status
Not open for further replies.
Back