Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Moj utisak kojeg vadim negde iz paralelnog univerzuma :) da ćemo imati daleko pozitvniji trend na escu, počevši od prošle godine.
Ima bre da razbijemo, ponovo. A ovaj PZE nadmašiće prošlogodišnji od reakcija pa nadalje.
Biće tu nekoliko sjajnih stvari , čak može nam biti žao što ne mogu dve pesme da se pošlaju.

Imamo nekoiko sjajnih vokala koji odavno rade na svom prezentu i pesmama za ovaj PZE sa drugačijim i modernim zvukom i top produkcijom.
S druge strane alternativci su isto to. Neka nova i mlađa imena željna dokazaivnja i prezenta na velikoj sceni daće sve od sebe, poučeni Konstraktinim nastupom.
Idemo ponovo po top 10.

Da mi je neko rekao pre nekoliko godina da ću ja biti taj koji brani RTS i nf... Komedija. 😂
pa generalno ljudi da izvinete jedu govna. Veliko ime prošle godine jeste bio Aca Lukas, ali su se mnogi molili da ne ode. Olivera je imala ove godine Kebu i Gocu Lazarević. Ali ih očigledno nisu pustili jer ne žele više takav festival. Videćemo šta je zapravo stiglo.

Sa druge strane Angelina i Tijana kao poznate su bile i prošle godine. Zorja nije nikakvo veliko ime bila, mnogo jače ime oveo nove Hurricane koje imaju hit iza sebe.

Fali neko kalibra Sare Jo i to je to. Ostalo je isto kao i prošle godine.

A prošle godine jedna od najboljih pesama bila Zorja koju napisala devojka koja nikada nije napisala u životu hit pre toga. Isto među boljima bili Ivona i Boris sa svojim pesmama a najbolja Konstakta koja je pala s marsa tu i niko je nije ni uzimao u obzir.

Pre nekoliko godina... Savo i njegova autorka pesme

Nego, ima li on državljanjstvo Srbije? To je beše uslov za predsavnika

Apsolutno je tako, čak je i jedna djevojka iz Litvanije sa kojom se pratim godinama na svom Tw pisala onomad kako je užas kakve komentare su ljudi pisali za Hurricane i da je to samo zato što su iz istočne Evrope. Tako da bi i Mici i Teodora sigurno pokupile takve reakcije, nažalost.

Potpisujem omikronov post iznad

Ovo je istina. Svakakve sam komentare kasnije čitao o Hurricane.
Ja sam to uzivo cuo „balkanske prostitutke” ali onda sam napravio aferu, jer su mi to rekli u Holandiji, ali sam im odgovorio bolje i tako nego vas „brokoli” 🤣🤭

pa generalno ljudi da izvinete jedu govna.
Vala baš, neki su izgleda duboko razočarani i vidno revoltirani što ne možemo da imamo Grand/IDJ festival ili RTS/Pink Novogodišnji program umesto nacionalnog izbora pa da tu prosto prodefiluju najveće zvezde i pop i folk muzike (nebitan je žanr, samo bre da je ime!) sa svojim (često ništa boljim od anonimusa) pesmama, jer prosto ništa drugo i niko drugi nije vredan odlaska na Evroviziju.

Pa obicno tako biva, najgori pljuju bolje od sebe jer nikad nece dosegnuti nivo o kom mastaju.

pa Bugari su dobro prolazili dve godine kada su prodali sami sebe. Mi doduše to nismo morali da radimo sa Konstraktom, ali meni ovaj spisak uliva više poverenja u to da se nešto može pojaviti zanimljivo.

ne bih ja zanemario ni pesmu kristine kovač, ipak je ona napisala našu najbolje plasiranu pesmu kod žirija ako ne računamo željka.

Da mi je neko rekao pre nekoliko godina da ću ja biti taj koji brani RTS i nf... Komedija. 😂
Šta to znači ?
Znači samo jedno: Potpuno ste odrasli. Starite. :)
Jako nezgodno ali jako nezgodno i čudno će biti kad spoznate da pored što branite RTS branite i režim, bez obzira koji je ;):D

Mene manje brinu poznata imena, više me brine kvalitet, nadao sam se kvalitetu nakon Konstrakte opet, ali nešto mi ne miriše kako treba, ali ko zna, videće se tek..Hurricane mu uopšte ne uliva poverenje iskreno.. Od lani mi se dopada Ivona, koju i sad vidim na spisku.. Nadam se imaće nešto modernije, a dobro i kvalitetno.. :)

Ma dobar je spisak, ne razumem cemu kuknjava. Meni licno fali Dzordzi jer sam mu se nadao, ali da je imao dobru pesmu prijavio bi se. Ne brinem za njega, ocekujem ga neke naredne godine.

Ja sad mislim da za neki buduci uspeh na ESC pre kandidata treba traziti u alternativi nego u mejnstrimu.

Alternativa je i produkcijski i stilsli bliza zapadu i tom nekom univerzalnijem zvuku.

Tako da bih pre mogao da zamislim vrhunski plasman Bojane Vunturisevic, Zoe Kida ili Buc Kesidija nego Milice P, Teodore i ostalih.

da citiram samog sebe od prošle godine hehe

Status
Not open for further replies.
Back