Mora se računati na to da su Evropljani generalno kultur-rasisti i kad vide devojku iz istočne evrope koja igra na seksipil to im je jeftina kurva.Nasi popularni izvodjaci nisu materijal za ESC,
Ovo je istina. Svakakve sam komentare kasnije čitao o Hurricane.Mora se računati na to da su Evropljani generalno kultur-rasisti i kad vide devojku iz istočne evrope koja igra na seksipil to im je jeftina kurva.
to je što je.
pa generalno ljudi da izvinete jedu govna. Veliko ime prošle godine jeste bio Aca Lukas, ali su se mnogi molili da ne ode. Olivera je imala ove godine Kebu i Gocu Lazarević. Ali ih očigledno nisu pustili jer ne žele više takav festival. Videćemo šta je zapravo stiglo.Da mi je neko rekao pre nekoliko godina da ću ja biti taj koji brani RTS i nf... Komedija.![]()
Ja sam to uzivo cuo „balkanske prostitutke” ali onda sam napravio aferu, jer su mi to rekli u Holandiji, ali sam im odgovorio bolje i tako nego vas „brokoli”Ovo je istina. Svakakve sam komentare kasnije čitao o Hurricane.
Vala baš, neki su izgleda duboko razočarani i vidno revoltirani što ne možemo da imamo Grand/IDJ festival ili RTS/Pink Novogodišnji program umesto nacionalnog izbora pa da tu prosto prodefiluju najveće zvezde i pop i folk muzike (nebitan je žanr, samo bre da je ime!) sa svojim (često ništa boljim od anonimusa) pesmama, jer prosto ništa drugo i niko drugi nije vredan odlaska na Evroviziju.pa generalno ljudi da izvinete jedu govna.
koji bre duh, ovo je pad u katabazu, čist kao suzaPraznični duh ne posustaje![]()
Šta to znači ?Da mi je neko rekao pre nekoliko godina da ću ja biti taj koji brani RTS i nf... Komedija.![]()
Ja sad mislim da za neki buduci uspeh na ESC pre kandidata treba traziti u alternativi nego u mejnstrimu.
Alternativa je i produkcijski i stilsli bliza zapadu i tom nekom univerzalnijem zvuku.
Tako da bih pre mogao da zamislim vrhunski plasman Bojane Vunturisevic, Zoe Kida ili Buc Kesidija nego Milice P, Teodore i ostalih.