Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Nikad ne treba da odustanemo od provereno dobrih pesama i sjajnih vokala, hajde da to nazovem u onom klasik smislu. Gde je pesma pre svega pesma a vokal drma i pomera sve živo. Naravno ako tako nešto imammo na raspolaganju.

Ali poučeni iskustvom, znajući da na escu danas najviše pali izazivanje totalnog ŠOKA i sposbnost da nekog paralizujemo 3 minuta i zakujemo za ekran, onda su dobro došle altenativne stvari koje imamju vrhunski prezent.

Ne smemo se ustručavati sa inovativnošću i eksperimentima od melodije do nastupa.

Ovo je istina. Svakakve sam komentare kasnije čitao o Hurricane.
Ja sam to uzivo cuo „balkanske prostitutke” ali onda sam napravio aferu, jer su mi to rekli u Holandiji, ali sam im odgovorio bolje i tako nego vas „brokoli” 🤣🤭
Bitno je da su im Efendi, Elena, Natalia Gordienko bile ono ,,pristojnity" tada... !

Ko ti to kasže? :rolleyes:
Misliš na escu u PF. Nama je žiri kao takav apsolutno smetao.
Dakle upravo kontra, odgovara nam da glasa samo publika. Tek smo sad sigurniji da možemo još lakše u finale.
Odnosilo se na ucesce Kristine Kovac na esc-u

Мене овај списак вуче на нешто другачије и модерније, ту је гомила младих аутора који имају муда да буду своји и другачији. Шта то нека од наших назови великих имена могу да представе Европи, а да буде уникатно, квалитетно и компетитивно (част ретким изузецима)? Наша музичка сцена је тек последњих неколико година почела да хвата корак са светом и да излази из неког устаљеног и досадног шаблона.

На овом списку има неколико баш јаких имена од којих очекујем онако баш квалитетне песме. Само је питање да ли ће бити и компетитивне на европском нивоу видећемо. Од Тијане, с обзиром на то ко је писао њену песму, не очекујем ништа мање од Ресета 2. Лука је одувек био ван балканског музичког шаблона, тако да и од њега очекујем баш доста. Овај Балош је баш баш потенцијал, верујем и да је Ангелина овај пут играла пуно паметније. Видећемо како ће изгледати и ове нове Ураганке.

Претпостављам да ће сами извођачи објављивати песме, део по део, много пре РТС-а.

Укратко, мени овај списак обећава и очекујем једно десетак баш добрих песама и две или три песметине

I meni je dzipsi favorit po personalitiju. I fica je sladak ali taj njegov glas ja ne mogu

znači planeta puca na bini
Moguce, moguce...

Nakon prve frustracije, koja je usledila nakon spiska.Sad se osecam mnooogggooo bolje i pun sam pozitivnih vibracija i siguran sam da ce to da prsti sve.
IMAMO 6 FEM MOMAKA NA PZE23 I TO JE OGROMAN USPEH. Oni sigurno nisu dosli da se sprdaju kao pojedinci.

I ne bih se slozio sa tim sto je neko pisao da je Angellina propala nakon PZE22. Ne znam ispod kog kamena vi zivite, ali Origami jeste bio hit celog proslog leta, to mozda ne govore pregledi, ali se pesma dosta pustala svuda

Status
Not open for further replies.
Back