hr Hrvatska 2023: Let 3 - Mama ŠČ!

Mislim da je posteno da pobedi Harmonija, jer je Hrvatska imala super sanse sa Rijekom ali je onda Ursula Tolj namestila takmicenje za Albinu. Treba ovakva pesma da se nadje na esc sceni, jer Hrvatska nikad nista slicno nije poslala

LET 3 ovo je nesto sto ja apsolutno ne slusam, ali drop ili bop, mislim da je veliki rizik, pogotovo sto Hrvatska nije u finalu vec nekoliko godina, pa da ljudi nece obratiti paznju, ali sigurno vredno pokusaja

HARMONIJA odlicno zabavno tradicionalno

Hana i Eni odlicne, Eni zanimljivija, Hana klasicna modernija balkanska balada koje cujemo od Dzejle, Ilma Karahmet, ali kvalitetno

Ostalo iskreno krs, Meri, ne znam cemu odusevljenje, Kedzo, valja samo prva strofa
I da LET 3 me jako podseca na Mamu sa Benidorma prosle godine, ima taj vajb, i kao Bohemian rhapsody na aparatima

Pa ima ovde par dobrih pesmica, ostalo je za bacanje...
Harmonija i Meri su mi trenutno favoriti

Damirova pesma je nekako...nzm... kopija nekih americkih hitova, ali ne dobra kopija

Let 3 totalno razocaranje. Harmonija svakim slusanjem sve bolja, al fali joj nesta, neki vrhunac, kao i kod Kedže, krene ok i onda se razvodni, nestane. Jedino Hana i bye bye blonde imaju sanse uz neki dobar nastup

Ima finih pesama, let 3 mi je bas keci, i Kedzo mi se svidja. Harmonija mi je bleh

Meni je Meri najbolja, veoma mi se dopada ovaj 80s zvuk, samo ne znam kako bi to proslo na ESC, ali ovako mi se jako dopada.
Harmonija takodje je zanimljiva, pocetak mi se nije nesto specijalno svideo, ali od prvog refrenu mi je sve bolja.
Djana mi je takodje dobra i ok je za ESC.
Kedzo podbacio totalno 🙄

Isto mislim da se Rijeka i Nevera ne mogu uapoređivat. Nina je svjetlosnim miljama bolja od ovih

Kedžo je horor. Ionako me nije briga, ali samo da to ne pobijedi.

Harmonija, Let3 ili ovaj Kme kme. Meni je najbolja Harmonija

Harmonija najbolja, jedino se nadam da ce na sceni to malo da ozivi, ovako i pored svega deluje bezivotno. No znajuci HR, izabrace Kedzu i zavrsiti 13. u pf :sneaky:

Joj sad sam se setio da nema zirija u pf. Onda bolje izbeci Kedza. Let3 ili Harmonija bi bile najbolje opcije, pogotovo let3 Ako naprave neko ludilo od nastupa

Džabe im ludilo, kada je pesma užasna.

Back