hr Hrvatska 2023: Let 3 - Mama ŠČ!

Kme kme najbolja opcija. Mislim da može da bude jako zanimljivo na sceni kao Moldavija 2022. I da ima realnu sansu za finale.

Ostalo sto sam cuo mleko. Harmonija ok ali zvuci kao demo. Treba to pojacati. Instrumental da pukne

Pa baš zbog Moldavije od prošle godine, može značiti da Hrvatska ove sa takvom pesmom neće proći baš najbolje

Po meni:
1. Harmonija :love:
(Za ovo bih ja glasala da mogu.)

2. Let 3
(Jasna je politička aluzija.
Ne znam kako se kaže rat na češkom ili poljskom, ali je "mali psihopat" sigurno svima razumljivo.
Imaju poruku koja će se sigurno dopasti zemljama Baltika, Poljskoj i Češkoj.
Uz dobar nastup može da osvoji dosta glasova.)

3. Detour
(Tekst :love:)

4. Kme kme
(Puno :love:)

Gotovo, naježila me Hana Mašić. Saaaamo malo da su pojačali još da pukne na kraju i to je to. P R E D I V N A 🧡

Pa baš zbog Moldavije od prošle godine, može značiti da Hrvatska ove sa takvom pesmom neće proći baš najbolje
Zavisi od ostalih pesama na esc-u. Msm nije izbor takav da pravimo revoluciju pa ajde da probabmo oprobano

Meni Hanina pesma sve lepsa ❤
Definitivno Hana, Harmonija ili Bye Bye Blonde u Liverpul

Ostavimo slanje cirkusa zemljama koje znaju taj cirkus ispratiti nastupom.

Hana jako lepo ali kao i Borisova na PZE prosle godine ovo je meni za domace trziste.

Ostavimo slanje cirkusa zemljama koje znaju taj cirkus ispratiti nastupom.
Pa aj da vidimo sta spreme za Doru.

Po mom mišljenju sansu za finale imaju oni, Let 3 I Harmonija. Ostalo ce sve Evropi biti dated ili smor.

Imaju i još par pesama neku šansu, ali nešto zavisi i od nastupa

Ma sve ostalo je kao nesto sto Irska ili UK posalju I budu na dnu.

Kedzo srecna nova 2009

Ima 3 konkurentne pesme, nije lose, ali verovatno ce neka leva da pobedi. Na Dori nisu problem pesme nego pobedik

Naravno, ima ok pesama ali nijedna nema neki kick tako da ce nastupi i presuditi. Za sada ripostujem omikrona

Kedzo vs Harmonija. BBB i Nesrecu da pjevaju malo poznatije pjevacice imale bi sanse, ovako nazalost ne. Ok, nisu ni HD poznate, ali Hrvati ovo gutaju

Hana bi veće šanse imala na PzE. U Hrvatskoj će verovatno sada većina ljudi čuti prvi put za nju

Back