Mislim da ovo relativno rano objavljivanje pesama za PZE najvise ide u prilog Sari Jo i to bas iz razloga sto pesma ne pali na prvu kod domace publike a posebno ne bez nastupa. Ponovnim a pažljivijim slušanjem, pesma definitivno raste. Prosečan srbin retko prihvata nešto a što ne ide u pravcu standardnog ili već vidjenog i oprobanog ili neočekivanog ili ne dajjjj Bože nepredvidivog. U tom kontekstu čak ni Angellina nije toliko gubitnik iako ima pesmu koja skoro pa jedina, radi odmah, koja ce se zavrteti i verujem da je vec našla neki svoj put jer je pitka uhu većine.
Zorja, a opet u tom kontekstu rane objave , je upravo najveci gubitnik jer bez objave pesama pred PZE ili kasnom objavom istih bi daleko najviše profitirala . Zašto ? Njena pesma je tipičan, oprobani srpski ESC materijal i sigurica na koju je očigledno ,,pucala”, pa bi uz dobar vizuelni identitet na samoj sceni i oprobani recept koji pali kod vecine glasaca odmah a to su upravo etno elementi i forsiranje glasovnih mogucnosti, možda i dobila ovaj PZE i to bez vecih problema. Uz to i relativno skoro izašla iz jednog takmičenja sa jakom bazom fanova.

Sve u svemu, od ovako relativno rane objave pesama, Sara Jo ce a pod uslovom da na sceni odradi odličan posao, profitirati daleko najviše. Reakcije pa i komentari stranaca na njenu pesmu, svidjalo se to nekome ili ne, stvarno su najbolji. To su verujem i oni kojima je Zorja prvi favorit, bar primetili. Naravno i reakcije na Zorijinu pesmu su skroz ok do jako dobrih ali prognoze ili nagoveštaje za visok plasman u izvesnom ESC finalu niti osetih niti primetih od istih. Ovog puta a kao i 2019 nemamo baš skroz jasnog favorita za 12-cu publike pred takmičenje, dok kod žirija mislim da će najbolji paket pa možda i ime ili inovativnost, najviše profitirati. Da imamo kojim slučajem strane fanove ili generalno neki strani žiri, ubedjen sam da bi kod njih Sara relativno lako i ubedljivo dobila maksimalnih 12 poena. Tu jedino nemam nikakvu dilemu. Jeva čekam nastupe i live jer to ce ipak presuditi ovog puta.